Ο Μ. Μαρκάτης από τη “Ζωή της άλλης” απέκτησε δίδυμα. Αποκλειστική συνέντευξή του στο TLIFE

Διπλή χαρά είχε πριν από λίγες μέρες ο γνωστός ηθοποιός από τη σειρά του Mega «Η ζωή της άλλης». Ο λόγος για τον Μιχάλη Μαρκάτη που υποδύεται το ρόλο του «Στάθη» και που πριν λίγες μέρες απέκτησε δίδυμα αγοράκια. O ίδιος μίλησε στο TLIFE για τη συμμετοχή του στη σειρά του Mega, τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια και την καφετέρια που άνοιξε μαζί με τον αδελφό του. Ενώ, αποκάλυψε πόσο χαρούμενος είναι με τον ερχομό των δυο μωρών του.

«Από τη Μεγάλη Τετάρτη έχω τρία παιδιά. Είχα ένα αγοράκι και η γυναίκα μου έκανε δίδυμα. Πριν λίγες μέρες τα φέραμε στο σπίτι και έχουμε τρελαθεί. Στο σπίτι επικρατεί πανικός, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι αγοράκια και είναι μικρά ακόμη, οπότε κλαίνε συνέχεια… Εγώ έχω τον έναν, η γυναίκα μου τον άλλον και είναι και ο τρίτος ο πιο μεγάλος που ζηλεύει λίγο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός και συνέχισε: «Προσπαθώ να περνώ όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί τους. Θέλω να είμαι κοντά τους, έχω ξετρελαθεί και θέλω να είμαι δίπλα στο μεγάλωμά τους».

Στην ερώτηση σε ποιον μοιάζουν , εκείνος είπε με μια δόση χιούμορ: «Είναι ίδια εγώ. Βέβαια, μόνο εγώ το λέω αυτό ότι μου μοιάζουν . Κανείς άλλος δεν έχει την ίδια γνώμη. Αστειεύομαι! Ο μεγάλος, έχει αρχίσει να παίρνει στοιχεία από το χαρακτήρα μου. Τα άλλα δυο είναι πολύ μικρά ακόμη».

Μιλώντας για την επιτυχία της σειράς στην οποία συμμετέχει, ο ίδιος ανέφερε: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμένα. Πραγματικά μου μιλούν στο δρόμο άνθρωποι από κάθε κοινωνικό και οικονομικό υπόβαθρο και μου λένε πως τους αρέσει το σίριαλ. Πρώτη φορά βλέπω τόσο μεγάλη ανταπόκριση» και πρόσθεσε: «Πολλοί με ταυτίζουν με τον Σταθη. Ακούω πολλά. Με σταματούν και με ρωτούν γιατί είμαι κακός στη σειρά. Μου λένε «τι λαμόγιο είσαι εσύ;» και τέτοια. Το αντιμετωπίζω με χιούμορ και έχει πλάκα πιστεύω».

Όσον αφορά τα κοινά στοιχεία που μπορεί να έχει με τον τηλεοπτικό «Στάθη» , ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε: «Μπορώ να πω ότι ίσως να είμαι το ίδιο επίμονος . Προσπαθώ να συγκεντρώνομαι σε ένα στόχο και να κάνω ό,τι μπορώ για να τα καταφέρω. Η διαφορά είναι ότι προσπαθώ να το κάνω με θεμιτά μέσα και όχι με κάθε τίμημα, όπως ο ήρωας που υποδύομαι».

Τι απαντά όμως, στην ερώτηση αν έχει φθάσει ποτέ στην απιστία;
«Όχι, στην προσωπική μου ζωή δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο και ελπίζω να μην γίνει. Στα προσωπικά μου ήθελα πάντα να είμαι καθαρός και να μην μπλέκω σε τέτοιες ίντριγκες».

Για τα γυρίσματα της σειράς, είπε πως είχε πολύ τρέξιμο και αρκετές απαιτήσεις, επειδή είναι καθημερινό. Ενώ, για το ρόλο του, δήλωσε: «Το ταξίδι του Στάθη τελείωσε πριν λίγες εβδομάδες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ήταν μια καλή συνεργασία, που είχε πολύ επιτυχία και τώρα προχωράμε στα επόμενα».

Όσον αφορά τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, δήλωσε πως του αρέσει πολύ το θέατρο και πάντα ασχολείται με περιοδείες. Τώρα ετοιμάζεται για μια μεγαλή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την Μαίρη Βιδάλη στο γαλλικό θεατρικό έργο «Μονομαχίες γυναικών».

Μιλώντας για την οικονομική κρίση, ο Μιχάλης Μαρκάτης υπογράμμισε: «Η κρίση έχει επηρεάσει το χώρο του θεάματος, που θεωρείται πολυτέλεια. Είναι ένας τομέας στον οποίο μπορείς να κόψεις περισσότερα. Γι’ αυτό το λόγο πριν ένα μήνα ανοίξαμε με τον αδελφό μου μια καφετέρια στο άλσος στη Νέα Σμύρνη και είμαι πολύ χαρούμενος για την επιτυχία του συγκεκριμένου εγχειρήματος».

Read More

And More