Έγκυος η Άννα Μαρκετάκη, μετά τον εφιάλτη που έζησε!

Το χαμόγελο φαίνεται πως επέστρεψε στα χείλη της Άννας Μαρκετάκη μετά τον εφιάλτη που έζησε πριν από λίγο καιρό. Η συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “Όμορφος κόσμος το πρωί”, μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε είναι έγκυος και δεν κρύβει τη χαρά της.
Η όμορφη Άννα λίγους μήνες μετά τον γάμο της με τον Νίκο Μανωλά έζησε τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της δίνοντας μάχη για να ξεπεράσει τα σοβαρά γυναικολογικά προβλήματα που κόντεψαν να της κοστίσουν την ζωή. Οι γιατροί είχαν διαγνώσει ένα σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα, το οποίο δημιουργούσε ακατάσχετη αιμορραγία. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι εκείνη την περίοδο η Άννα διένυε τις πρώτες εβδομάδες μιας εγκυμοσύνης και λόγω του προβλήματός της προκλήθηκε στρεσογόνος αποβολή του εμβρύου.

Αν και η ίδια είχε υποστεί σοκ, φαίνεται πως με την βοήθεια του συζύγου της, αλλά και των αγαπημένων της προσώπων κατάφερε να ξανασταθεί στα πόδια της. Τώρα είναι και πάλι έγκυος και νιώθει πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη. “Η Άννα είναι πολύ χαρούμενη που είναι έγκυος, αλλά μέχρι να περάσει το διάστημα που απαιτείται για να είναι ανακοινώσιμο το γεγονός, δεν θέλει να αναφερθεί η ίδια στο θέμα”, αποκάλυψε στην “Espresso” άνθρωπος από το περιβάλλον της.

Read More

And More