Κώστας Μαρτάκης: “Μου λείπει μια αγκαλιά”

O Κώστας Μαρτάκης μίλησε στην εκπομπή “Lifestyle” για την προσωπική του ζωή, για το αν είναι μόνος, για το ότι δεν θέλει οι σχέσεις του που δεν θέλει να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, αλλά και για την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο είναι μόνος του: “Είμαι μόνος μου, εγώ και τα τραγούδια μου. Μου λείπει μια αγκαλιά” και συνεχίσε εξηγώντας γιατί ποτέ οι σχέσεις του δεν βγαίνουν στη δημοσιότητα: “Είναι κάτι προσωπικό. Δεν κρύβομαι, δεν βγαίνω μεταμφιεσμένος, απλά ίσως να μην έχει υπάρξει κάτι τόσο δυνατό που να έχει κρατήσει αρκετό καιρό για να γίνει επίσημο.”

Στη συνέχεια δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να “στήσει” έναν παπαράτσι γιατί οι φωτογραφίες φαίνονται ψεύτικες: “Αν η κάμερα με πετύχει κάπου έξω, ευχαρίστως θα μιλήσω με χαμόγελο. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να “στήσω” ένα παπαράτσι. Φαίνεται, όταν κάτι είναι ψεύτικο άλλωστε.”

Για την οικονομική κατάσταση της χωράς είπε: “Σαν Έλληνες έχουμε περάσει και πολύ πιο δύσκολα, η ιστορία μας το λέει αλλά έχουμε επιβιώσει. Οπότε και τώρα δεν είναι λύση να φεύγουμε.”

Τέλος, ο 27χρονος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι η δουλειά του είναι η ζωή του: “Κάθε μέρα ίσως είναι και η τελευταία που τραγουδάς, γιατί δεν ξέρεις τι ξημερώνει. Η ανάγκη σίγουρα θα με έκανε να κάνω οποιαδήποτε δουλειά μέσα στα όρια, αλλά αγαπώ τόσο πολύ αυτό που κάνω, με ολοκληρώνει τόσο πολύ σαν άνθρωπο, που είναι η ζωή μου.”

Read More

And More