Κ. Μαρτάκης στο TLIFE: ” Με έχουν χουφτώσει πάνω στην πίστα”!

Στα 16 του έκλεψε το αυτοκίνητο του πατέρα του για να πάει βόλτα την κοπελιά του και το θεωρεί το πιο… ρομαντικό και υπερβολικό που έχει κάνει μέχρι τώρα στη ζωή του για μια γυναίκα! Δηλώνει μονογαμικός αλλά επιμένει ότι το σεξ είναι εξάρτηση! “Το σεξ είναι σαν το φαγητό, δεν ζεις χωρίς αυτό”! Προτιμά τις σταθερές σχέσεις αλλά έχει κάνει one night stand μια δυο φορές! Θεωρεί το Dancing δύσκολη υπόθεση ενώ πριν ξεκινήσει νόμιζε ότι να χορεύει 1,5 λεπτό κάθε Κυριακή θα ήταν το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου. Απέφυγε ευγενικά να απαντήσει ποιος θα είναι ο νικητής του Dancing with the stars2 αλλά δήλωσε ότι είναι φοβερή χορεύτρια η Ελεονώρα Μελέτη και ότι τον έχει εντυπωσιάσει ο Νάσος Γαλακτερός!

Είναι όμορφος και το ξέρει αλλά όταν τον ρώτησα αν η ομορφιά του του άνοιξε τις πόρτες της showbiz πριν απαντήσει μου είπε: ” Σ΄ ευχαριστώ αλλά ντράπηκα τώρα” … Αυτό αλλά και το γεγονός ότι μου ζήτησε 5 φορές συγγνώμη που άργησε στο τηλεφωνικό ραντεβού μας για την συνέντευξη με έκαναν να σκεφτώ ότι ο Κώστας Μαρτάκης είναι πραγματικά σεμνός και προσγειωμένος… Ευτυχώς είχε κίνηση στο δρόμο και καταφέραμε να κάνουμε τη συνέντευξη μέχρι να φθάσει στο μαγαζί από όπου θα επέλεγε τα ρούχα που θα φορέσει στο Ποσειδώνειο

Έχεις “άγριες διαθέσεις” – όπως είναι και ο τίτλος του νέου σου τραγουδιού- τελευταία, ή είναι η ιδέα μας;
Γενικά έχω ”Άγριες Διαθέσεις” πλέον στη ζωή μου. Σιγά σιγά λέω ν’ αγριέψω με την καλή έννοια, έχω κάνει αρκετά πράγματα, έχω μάθει άλλα τόσα και τώρα σιγά σιγά θα αρχίσω να διεκδικώ κάποια άλλα.

Με το χέρι στην καρδιά…Ποιος θα είναι ο νικητής στο Dancing;

“Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να δηλώσω ποιος πιστεύω ότι θα είναι ο νικητής στο Dancing, όπως είδες και την προηγούμενη φορά είναι λίγο απρόβλεπτα τ’ αποτελέσματα. Δεν περίμενα ότι θα φύγει ο Χρανιώτης. Εγώ θα προσπαθήσω να φτάσω στο τέλος, δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, όλοι μπορούν να φτάσουν.

Διπλωματική απάντηση. Πες μας τουλάχιστον ποιος είναι ο πιο καλός χορευτής..
.
Πολύ καλή είναι η Ελεονώρα Μελέτη, ο Αργύρης Αγγέλου. Ο Τρύφωνας έχει χάρη, εντυπωσιάζομαι πολύ με τον Νάσο Γαλακτερό, γιατί πιστεύω ότι όσο πιο ψηλός είσαι τόσο πιο δύσκολο είναι νομίζω να ελέγξεις το σώμα σου.

Τα βρήκες σκούρα στο Dancing;

Επειδή έκανα πρωταθλητισμό στο μπάσκετ, έπαιζα 1,5 ώρα αγώνα. Οπότε το 1,5 λεπτό μου φαινόταν πάρα πολύ εύκολο, αλλά πραγματικά… είναι τόσο δύσκολο, γιατί είναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Πραγματικά, θα το σκεφτόμουν λίγο καλύτερα αν ήξερα τι
είναι όλο αυτό που κάνουμε. (γέλια)

Σε έχουν παρενοχλήσει ποτέ σεξουαλικά;

Όχι. Δεν είμαι άνθρωπος που το εμπνέει αυτό πολύ. Είμαι χαλαρός, cool άνθρωπος γενικά, αλλά υπάρχουν κάποια όρια. Γενικά είμαι ντροπαλός.
Οι θαυμάστριες;
Η αλήθεια είναι ότι μου έχουν χυμήξει και στο καμαρίνι και στη σκηνή πολλές φορές. Ακόμα και τώρα συμβαίνει αυτό και νιώθω πάνω στη σκηνή τα χουφτώματα (γέλια), αλλά προσπαθώ να τ’ αποφεύγω, όπως στο Matrix
. Μερικές φορές βέβαια, παρόλο που αυτό που κάνω το αγαπάω κι εκείνη την ώρα δουλεύω, είναι λίγο άβολο. Από την άλλη όμως, αυτός ο κόσμος είναι που με ”ανεβάζει” και τον ευχαριστώ πάρα πολύ, που έρχεται και με βλέπει, αγοράζει δίσκους μου. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα κάτσουμε να μας… πιάνουνε και παντού, αλλά ο θαυμασμός του κόσμου, ότι σ’ αγαπάει, σε νιώθει δικό του άνθρωπο, είναι όμορφο.

Σε έχουν απατήσει; Εσύ έχεις απατήσει;
Αν μ’ έχουν απατήσει, ευτυχώς δεν το έχω μάθει ακόμα. Είμαι μονογαμικός. Όταν είμαι σε μία σχέση είναι γιατί έχω αποφασίσει να είμαι εκεί. Δεν ξέρω αν μ’ έχουν απατήσει, αλλά αν έχει γίνει θα προτιμούσα να μην το μάθω ποτέ. Δεν θα ήμουν πολύ ψύχραιμος. Αλήθεια, επειδή τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να μου το κάνουν, γιατί δεν ξέρω πώς θ’ αντιδράσω, γι’ αυτό δεν το ‘χω κάνει κι εγώ ποτέ. Αν κάτι δεν πήγαινε καλά κι έμπαινα στην διαδικασία του να ψάχνομαι και να κοιτάω δεξιά – αριστερά, τελείωνα και τη σχέση. Θέλω να είμαι πολύ σωστός σ’ αυτά.

Είσαι της …σχέσης ή του one night stand;

Είμαι της σχέσης. One night stand παίζει να έχω κάνει μια-δυο φορές. Φτιάχνομαι κι εγκεφαλικά, κάτι να υπάρχει… όχι μόνο το σαρκικό. Χωρίς να θέλω να κρίνω όλους αυτούς που το κάνουν, απλά το βλέπω διαφορετικά.

Δεν σε έχουμε δει ποτέ με την σχέση σου δημόσια…Είναι κόλπο για να μην απογοητεύονται οι θαυμάστριες;
Όχι! Είμαι αληθινός και πιστεύω ότι στις μέρες μας μόνο η αλήθεια κερδίζει τον κόσμο. Τ’ ότι δεν με έχετε δει σε εξώφυλλα και να διατυμπανίζω με ποια είμαι και πού πάω, είναι γιατί, μέχρι τώρα τουλάχιστον, δεν υπήρξε κάτι στη ζωή μου τόσο δυνατό που με έκανε να βγω να το φωνάξω. Από την άλλη, όσο δυνατό και να ‘ναι, ακόμα και γάμος, δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα βγω να πω ”α, παιδιά ξέρετε… παντρεύομαι”. Είναι κάτι προσωπικό.
Είσαι επιρρεπής στις εξαρτήσεις;

Νομίζω ότι η μόνη εξάρτηση που έχω, και δεν είμαι πιστεύω ο μόνος, είναι στο σεξ. Το σεξ είναι σαν το φαγητό, αν δεν φας δεν μπορείς να ζήσεις. Εγώ τουλάχιστον έτσι είμαι σαν άνθρωπος και φαντάζομαι όλος ο κόσμος. Ναρκωτικά δεν έχω δοκιμάσει. Τα φοβάμαι πάρα πολύ, επειδή έχω ακούσει κι έχω δει περιστατικά, που έχουν φύγει από την ζωή άνθρωποι, τα φοβάμαι πάρα πολύ.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου;
Δεν φοβάμαι τον θάνατο, φοβάμαι όμως, το πώς μπορεί να είμαι στο κρεβάτι, με καλώδια. Αυτό δεν θα το ήθελα… Μπορεί ν’ ακούγεται λίγο μακάβριο, αλλά αυτό είναι που φοβάμαι περισσότερο, το πώς μπορείς να καταντήσεις λίγο πριν τον θάνατο. Προτιμώ να πάω μπαμ κι έξω, παρά να ταλαιπωρηθώ εγώ κι οι άνθρωποι γύρω μου που με αγαπάνε.

Σε άγγιξε η κρίση; Άλλαξε την καθημερινότητά σου;
Έχω κόψει πολλά πράγματα γιατί είμαι της άποψης ότι τα χρήματα που βγάζει ο καθένας μας, δεν θα τα πάρουμε μαζί μας και είμαι άνθρωπος που θέλω εγώ, η οικογένειά μου και οι φίλοι μου,να περνάμε καλά. Δεν είμαι δούλος των χρημάτων μου. Επειδή είμαι μικρός και σιγά σιγά πρέπει να φτιάξω τη ζωή μου, έχω μπει κι εγώ στη διαδικασία του να προσέχω και να ελαττώνω τα περιττά έξοδα. Βοηθάω και την οικογένειά μου. Ο κόσμος πιστεύει ότι οι τραγουδιστές παίρνουν του κόσμου τα εκατομμύρια, αλλά δεν είναι έτσι.
Το γεγονός ότι είσαι όμορφος σου άνοιξε διάπλατα τις πόρτες…
Τώρα με κάνεις και ντρέπομαι λιγάκι..
Χαίρομαι που η εμφάνισή μου με έχει βοηθήσει στα πρώτα μου βήματα. Σίγουρα η εμφάνιση παίζει ρόλο για κάποιες πόρτες, αλλά εγώ πιστεύω πως έχω περάσει από αυτό το στάδιο. Από εκεί και πέρα είναι θέμα ταλέντου και πόσης διάθεσης κι αγάπης έχεις γι αυτό που κάνεις. Γιατί, ωραία, ανοίγει μια πόρτα. Και μετά;

Στην ερώτηση αν είναι ερωτευμένος ο Κώστας απάντησε απλά: Είμαι γενικά πολύ καλά! Είμαι πάρα πολύ καλά στη ζωή μου και σε προσωπικό και σ’ επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό τον καιρό είναι συνέχεια η δουλειά μου στο μυαλό μου, με το Dancing, με τον δίσκο μου, με τις πρόβες στο μαγαζί. Αυτό το Σάββατο τελειώνουμε στην ”Άνοδο” με την Νατάσα Θεοδωρίδου και την Ανάσταση 23 Απριλίου, ξεκινάμε στο ”Ποσειδώνιο” με τον Πάνο Κιάμο και την Ελένη Φουρέιρα.

Θα ταιριάζατε με την Ελένη… (γέλια) Με την Ελένη είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Έχουμε ταιριάξει πολύ, δουλεύουμε αρκετό καιρό μαζί. Αυτά… με τον έρωτα, ποτέ δεν ξέρεις πώς σου έρχονται τα πράγματα, ποτέ δεν μπορείς να τα προγραμματίσεις. Είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι και την αγαπάω, σαν πολύ δικό μου άνθρωπο. Δεν θα μπορούσαμε να δούμε διαφορετικά ο ένας τον άλλο, από ότι ξέρω και για την ίδια.

Φαντάζεσαι τον εαυτό σου με γυναίκα και παιδιά;

Μακάρι να μ αξιώσει ο Θεός να κάνω μια μεγάλη οικογένεια, αγαπάω πάραω πολύ τα παιδιά. Μακάρι να μπορέσω να κάνω 4-5 πιτσιρίκια

Read More

And More