Ο Κ. Μαρτάκης στο Μίλα: Τι αποκάλυψε για την ερωτική του ζώη;

Ο Κώστας Μαρτάκης έκανε ποδαρικό στην εκπομπή της Τατιάνας αφού είναι ο πρώτος καλεσμένος για το 2012! Ο τραγουδιστής μίλησε με την γυναικοπαρέα του Μίλα και δεν δίστασε να αποκαλύψει πράγματα για την πρώτη του φορά και την σεξουαλική του ζωή…

Ο Κώστας εκμυστηρεύθηκε ότι την πρώτη φορά την συζήτησε με τον μπαμπά του, ότι όταν ήταν μικρός έβλεπε ερωτικές ταινίες και ότι δεν θα δημοσιοποιούσε ποτέ πολύ προσωπικές τους στιγμές σε βίντεο ή φωτογραφίες.

“Η δικιά μου γενιά ήταν πιο ευνουχισμένη”, δήλωσε ο ίδιος εξηγώντας πως όταν πήγαινες σε ένα μπαρ να μιλήσεις σε μία κοπέλα σου μιλούσε επιθετικά και έτσι τα αγόρια της γενιάς του έγιναν… φλώροι!

Ακόμα, μίλησε για την τραυματική εμπειρία που είχε όταν η κοπέλα του τα έφτιαξε με έναν φίλο του. Τότε ήταν 19. “Δεν αντέδρασα περίεργα επειδή ήμουν μικρός. Δεν ξαναμίλησε όυτε στην κοπέλα ούτε στο φίλο”, υποστήριξε ο Κώστας. Αυτό ήταν κάτι που τον κάνει ακόμα και τώρα να είναι επιφυλακτικός με τις νέες του γνωριμίες.

“Από νεύρα έχω ταρακουνήσει. Είναι πολύ άσχημο να χτυπάς μία γυναίκα”, είπε στη συνέχεια απαντώντας σε ερώτηση της γυναικοπαρέας.

Πόσο χαμηλά έχει πέσει για έναν έρωτα; “Έγραφα κασέτες και έκανα εκπομπή με τραγούδια και αφιερώσεις τύπου “Κούλα με ακούς” και έβαζα τραγούδια.”

Φυσικά, ο Κώστας τραγούδησε και κομμάτια από τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τον τίτλο “Ένταση” αλλά και έκανε και ντουέτο με την Σοφία Βόσσου.

Δες απόσπασμα από την εκπομπή:

Read More

And More