Κ. Μαρτάκης: Η σύντροφός μου με απάτησε με τον κολλητό μου!

Ο Κώστας Μαρτάκης σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”People” μίλησε για την αναγνωρισιμότητα και τις σχέσεις, τον χαρακτήρα και τις θαυμάστριές του, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι η σύντροφός του τον απάτησε με τον κολλητό του.

Η αναγνωρισιμότητα δεν ”εγκλωβίζει” τις προσωπικές του στιγμές;
”Τις προσωπικές μου στιγμές θα τις ζήσω στο σπίτι μου. Ακόμη και πριν ασχοληθώ με το τραγούδι, ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος διαχυτικός. Για παράδειγμα, πολύ δύσκολα θα έπιανα την κοπέλα μου για να τη φιλήσω στο στόμα μπροστά σε όλο τον κόσμο – χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι είμαι ”τσιγκούνης” στα συναισθήματα. Όταν είμαι έξω, δεν είμαι πολύ του ”αγκαλίτσες και φιλάκια”. Αυτά τα κάνω συνήθως μόνο στο σπίτι. Και μάλιστα πολύ έντονα.”

Προδόθηκε από σχέση του
”Ναι. Μία φορά μου συνέβη, αλλά ήταν πολύ έντονο. Στα 19 μου, όταν εγώ ήμουν πάρα πολύ ερωτευμένος με μία κοπέλα και ενώ είχαμε ήδη σχέση για κάποιους μήνες, κατάλαβα – χωρίς να το δω ποτέ με τα μάτια μου – ότι είχε ταυτόχρονα ερωτική σχέση και με κάποιον από τους καλούς μου φίλους.”

Πιο πολύ είχε πληγωθεί από τη σύντροφό του ή από το φίλο του;
”Από το φίλο μου! Ήμασταν φίλοι από το γυμνάσιο. Πίστευα πως η φιλία μας ήταν πιο πάνω από καθετί ερωτικό, αλλά δυστυχώς έπεσα έξω. Η σύντροφός μου με έπαιρνε μετά τηλέφωνο… Εκείνος ούτε καν τόλμησε να μου μιλήσει. Πάλι καλά, γιατί αν τον συναντούσα ξαφνικά μπροστά μου θα τον είχα σκοτώσει!”.

Είναι ερωτευμένος;
”Είμαι single… Δεν μου έμενε μέχρι τώρα καθόλου χρόνος κι εγώ όταν είμαι σε σχέση θέλω να είμαι ολοκληρωτικά δοσμένος εκεί, απόλυτα αφοσιωμένος, να ζω την κάθε στιγμή. Τώρα νιώθω έτοιμος να ερωτευτώ ξανά”.

Διάβασε περισσότερα στο ”People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More