K. Μαρτάκης: Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του Rent! Δες αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ο Κώστας Μαρτάκης μετά την εντυπωσιάκη εμφάνιση του σαν παρουσιάστης δίπλα στην Βίκυ Καγιά και την Μαίρη Συνατσάκη στο Μad Walk ετοιμάζεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα ακόμα διαφορετικό ρόλο, αυτό του ηθοποιού.
Ο γνωστός τραγουδιστής κάνει πυρετωδώς πρόβες για το μιούζικαλ “Rent” στο οποίο πρωταγωνιστεί και θα κάνει πρεμιέρα σήμερα το βράδυ.
Το TLIFE βρέθηκε στην avant premiere της παράστασης και φωτογράφησε το τραγουδιστή να δίνει τον καλύτερο του εαυτό. Ο ίδιος, έχει δηλώσει ότι δεν είναι ηθοποιός και ο ρόλος του στηρίζεται πάνω στο τραγούδι.
Οι ηθοποιοί και τραγουδιστές που παίζουν μαζί με τον Κώστα είναι: Άντα Λιβιτσάνου, Αντιγόνη Ψυχράμη, Άρης Πλασκασοβίτης, Δημήτρης Μακαλιάς, Νάντια Κοντογιώργη, Χρήστος Γεωργαλής, Βασίλης Αξιώτης, Στέργιος Νταουσανάκης, Ανδρέας Καπάταης, Μαρία Βασιλάτου και η Θέμις Μαρσέλλου.
Εκτός από το μιούζικαλ, αυτή την περίοδο ο Κώστας Μαρτάκης εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη με την Πάολα και τον Γιώργο Παπαδόπουλο ενώ παράλληλα προωθεί τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Ένταση”.

Δες φωτογραφίες:



Read More

And More