Κ. Μαρτάκης: “Στις σχέσεις μου τα δίνω όλα από την αρχή!”

Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη με τον Γιάννη Πλούταρχο έκανε πριν λίγες μέρες ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος κατακτά όλο και περισσότερο τη μουσική σκηνή και βλέπει το νέο τραγούδι του “Σ’ έχω ανάγκη. Σ’ αγαπώ” να σημειώνει μεγάλη επιτυχία.
Ο γνωστός ερμηνευτής μίλησε για τη συνεργασία με τον Γιάννη Πλούταρχο, τον έρωτα και τις σχέσεις και αποκάλυψε πως δεν του αρέσει να απασχολεί το κοινό με την προσωπική της ζωή.
“Γενικά στις σχέσεις μου δεν μου αρέσει να σκέφτομαι, μου αρέσει να τα δίνω όλα από την αρχή. Είμαι άνθρωπος που παθιάζεται, αλλά δυστυχώς εδώ και λίγα χρόνια τα πράγματα είναι δύσκολα. Αυτήν την περίοδο είμαι αφοσιωμένος 100% στη δουλεία μου”, δήλωσε στο περιοδικό “7μέρες TV” της Βορείου Ελλάδος.

Στην ερώτηση αν έχει βγει εκτός ορίων στον έρωτα απάντησε: “Ναι, έχω βγει. Στον έρωτα λειτουργώ με πάθος και συναίσθημα” και συμπλήρωσε πως το πιο ακραίο που έχει κάνει είναι να μαλώσει με όλη την παρέα για έναν έρωτα.
Τέλος για τη συνεργασία με τον Γιάννη Πλούταρχο, ανέφερε: “Είναι μια συνεργασία που ήθελα πάρα πολύ. Μπορώ να πω ότι την ονειρευόμουν, γιατί είναι ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της γενιάς του. Αγαπώ πολύ τα τραγούδια του και τον θαυμάζω ως καλλιτέχνη”.

Read More

And More