K. Μαρτάκης: Ξέρουμε τι έκανε χθες βράδυ! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στο κέντρο της Αθήνας συναντήσαμε χθες βράδυ τον Κώστα Μαρτάκη. Ο γνωστός τραγουδιστής που ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον ελληνικό τελικό της Eurovision, όπου θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τον τελικό στην Κοπεγχάγη με το τραγούδι “Κανένας δεν με σταματά”, βρέθηκε στο Κολωνάκι.

/

Χαλαρός και ευδιάθετος, έχοντας μαζί τον την καλή του φίλη και συνεργάτιδα από την Panik/Platinum Records, Βάλη Αργυροπούλου, έκανε τη βόλτα του και βρέθηκε στο ατελιέ των MiRo. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τον “τσάκωσε” κατά την είσοδό του στο ατελιέ, όπου πήγε να επιλέξει τα ρούχα που θα φορέσει στον ελληνικό τελικό της Eurovision, την Τρίτη το βράδυ. Δίπλα τους βέβαια ήταν και το δίδυμο της επιτυχίας στο χώρο του styling Μάριος Κυπριώτης και Μιχάλης Τσούκας, που θα επιμεληθούν την εμφάνιση του Κώστα!

/

Εκεί ο Κώστας συνάντησε το διάσημο δίδυμο των σχεδιαστών και δοκίμασε διάφορες δημιουργίες τους, μέχρι να επιλέξει το τελικό outfit για τη μεγάλη βραδιά.

/

Εμείς ανυπομονούμε να τον δούμε στη σκηνή!
Το τραγούδι “Κανένας δεν με σταματά” είναι σε στίχους και μουσική του Ηλία Κόζα και κυκλοφορεί από την Platinum Records.

/

Δες φωτογραφίες:

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More