Δ. Ματσούκα – Φ. Βαλλάτος: Τελικά παντρεύονται;

Πρόσφατα η είδηση ότι πρόκειται να παντρευτεί η Δήμητρα Ματσούκα με την Φώτη Βαλλάτο την επόμενη Πέμπτη 21 Ιουνίου σε εκκλησία στο Παγκράτι με 4 μόνο καλεσμένους, έκανε τον γύρο των μπλόγκ πράγμα που δεν ισχύει γιατί τηλεφώνησε ο ίδιος και είπε ότι αυτό τον μήνα δεν θα γίνει γάμος.

Σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα” οι μισοί φίλοι του ζευγαριού επιβεβαιώνουν ότι όλα είναι έτοιμα για τον γάμο την ερχόμενη Πέμπτη και οι άλλοι μισοί ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η αλήθεια είναι ότι ο Φώτης και η Δήμητρα έχουν αποφασίσει να κάνουν το γάμο τους στο τέλος του καλοκαιριού κάπου μακριά από την Αθήνα έτσι ώστε να αποφύγουν τις κάμερες και τους φωτογράφους. Η μία επιλογή είναι να γίνει ο γάμος σε ξωκλήσι στο Καστελόριζο με καλεσμένους μερικούς φίλους και τις οικογένειές τους.

“Περισσότερες λεπτομέρειες δεν υπάρχουν ακόμα. Θα αποφασιστούν όλα την τελευταία στιγμή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλουν σαν τρελοί να παντρευτούν γιατί ακριβώς κάνουν σαν τρελοί ο ένας για τον άλλον. Εμένα προσωπικά μου είπαν ότι δύο χρόνια τώρα ζουν τον έρωτά τους στο κόκκινο!” δήλωσε φίλη της ηθοποιού.

“Ζουν μια απλή ζωή. Δουλεύουν όλη μέρα και τα βράδια είναι πάντα μαζί, συνήθως σε κάποιο εστιατόριο ή κάποιο μπαράκι με φίλους. Κοιμούνται στο σπίτι της Δήμητρας στο Παγκράτι γιατί ο Φώτης έχει συγκάτοικο στο διαμέρισμά του. Είναι πολύ ερωτευμένοι και τρυφεροί ο ένας με τον άλλον, εκείνος ακόμα περισσότερο. Την ταϊζει στο στόμα.” είπε φίλος του ζευγαριού.

Τέλος όσον αφορά τα δημοσιεύματα περί χωρισμού του ζευγαριού ο Φώτης είπε στους φίλους του: “Δεν ξέρω γιατί γράφονται όλα αυτά. Εμείς ήμασταν πάντα αγαπημένοι. Δεν έχουμε χωρίσει ποτέ.”;Όσο για τη δήλωση της Δήμητρας “είμαι μόνη σαν ανεμώνη” ο φώτης είπε: το είπε ειρωνικά γιατί δεν ήθελε να την ζαλίζουν, αποκάλυψε φίλη της.

Read More

And More