Τ. Μαυρίδης: Το κεφάλαιο Έλενα έχει τελειώσει για μένα!

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης φαίνεται δεν κατάφεραν να τα βρουν εξωδικαστικά και έτσι θα λύσουν τις οικονομικές τους διαφορές στα δικαστήρια. Ο manager μίλησε για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύντροφό του στο περιοδικό ΕΓΩ! “Το κεφάλαιο Έλενα έχει τελειώσει για μένα”, δηλώνει.

Ο έρωτάς τους καταλήγει στα δικαστήρια

Δυστυχώς η εξέλιξη των πραγμάτων μας οδηγεί στα δικαστήρια. Ήταν κάτι που δεν το φανταζόμουν ποτέ και δεν το ήθελα. Είναι όμως ο μοναδικός τρόπος να λύσουμε τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν. Είναι αλήθεια ότι ο δικηγόρος μου την επόμενη εβδομάδα θα προβεί σε κατάθεση αγωγής, προκειμένου να διεκδικήσει τα χρήματα που μου αναλογούν από το 20% της εταιρείας που έχουμε από κοινού. Η κίνηση αυτή δεν είναι εγωιστική, αλλά όταν ξαφνικά το “μας” γίνεται “μου”, τότε οφείλω να διεκδικήσω αυτά που επί χρόνια δούλεψα και ποτέ δεν πήρα.

Σε νέα φάση στη ζωή του

Ο χωρισμός μας μου έκανε πολύ καλό, καθώς έπαψα να ασχολούμαι αποκλειστικά με την Έλενα κι έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστώ και με άλλους καλλιτέχνες όπως ο Σάκης Ρουβάς, η Πέγκυ Ζήνα, ο Πάνος Κιάμος, ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Σταμάτης Γονίδης. Από την άλλη, μετά το χωρισμό μας είχα να αντιμετωπίσω και αντιμετώπισα τον χαρακτηρισμό του χαραμοφάη. Διότι κανείς δεν γνώριζε τι πραγματικά έκανα για την Παπαρίζου. Βαρέθηκα να κουβαλάω την ταμπέλα του φύλακα – αγγέλου. Η Έλενα γνωρίζει πολύ καλά τι έκανα για εκείνη και για την καριέρα της.

Ο χωρισμός του έκανε καλό

Η απόφαση να χωρίσουμε ήταν κοινή και το αποτέλεσμα μου έκανε πολύ καλό. Ξεχώρισα φίλους, εκτίμησα συμπεριφορές και πείστηκα ότι ο Θεός γελάει όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια για το μέλλον τους. Επίσης φάνηκε περίτρανα ότι η κρίση έφερε ξεκαθαρίσματα. Σε όλα τα επίπεδα.

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που του πρόσθεσε κιλά
Πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία μου, η οποία με κράτησε στο σπίτι για τρία χρόνια. Αυτό είχε ως συνέπεια να πάρω 30 και πλέον κιλά. Τώρα όμως όλα άλλαξαν και έχω μπει σε πρόγραμμα για να έχω την υγεία μου. Το μόνο θετικό από την περιπέτειά μου ήταν ότι δημιούργησα στο υπόγειο του σπιτιού ένα στούντιο, το οποίο και χρησιμοποιούσα για να δουλεύω.

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ! που κυκλοφορεί

Read More

And More