Ο Γ. Μαζωνάκης στη μεγάλη οθόνη!

O Γιώργος Μαζωνάκης δεν θα μπορούσε να εγκαταλείψει για πάντα το τραγούδι, έτσι ξαφνικά, και ν’ αφοσιωθεί σε κάτι άλλο. Σκοπεύει όμως, να εκμεταλλευτεί μία καλή πρόταση που του έγινε και να πρωταγωνιστήσει σε ταινία του Πάνου Κοκκινόπουλου. Ο γνωστός τραγουδιστής, όπως διαβάσαμε στο ”People”, για κάποιο χρονικό διάστημα θα στρέψει την προσοχή του στην 7η τέχνη και όπως δήλωσε πηγή από τον καλλιτεχνικό χώρο:

”Η επιτυχημένη παρουσία του ως guest star σε σε επεισόδια τηλεοπτικών σειρών στο παρελθόν, τράβηξε την προσοχή του γνωστού σκηνοθέτη Πάνου Κοκκινόπουλου και επικοινώνησε μαζί του. Η πρόταση ήταν σαφής: αν θέλει ο Γιώργος Μαζωνάκης να υποδυθεί ένα χαρακτηριστικό ρόλο στην κινηματογραφική ταινία που ετοιμάζει. Μάλιστα είναι όλα έτοιμα, ώστε τα γυρίσματα να ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι, αφού ήδη φαίνεται να έχουν καταλήξει στο καστ, το οποίο αποτελείται από πολύ γνωστούς και ταλαντούχους ηθοποιούς.”

Και συνέχισε: ”Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα ερμηνεύσει και το τραγούδι της ταινίας. Οι στενοί συνεργάτες του τραγουδιστή το έχουν ακούσει και λένε ότι είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του. Είναι σίγουροι ότι και το τραγούδι, εκτός από την ταινία, θα κάνει μεγάλη επιτυχία.”

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά με τη συμμετοχή του: ”Ναι, είναι αλήθεια ότι μου έγινε πρόταση να αναλάβω ένα συγκεκριμένο ρόλο στην ταινία που ετοιμάζει ο Πάνος Κοκκινόπουλος. Αλλά, δυστυχώς, δεν μπορώ να συζητήσω προς το παρόν τίποτε περισσότερο και δεν μπορώ ν’ αποκαλύψω λεπτομέρειες σχετικά με τον ρόλο και την ταινία.”

Διάβασε περισσότερα στο ”People” που κυκλοφορεί.

Read More

And More