Φρίκη! Ηθοποιοί απήγαγαν και αποκεφάλισαν συνάδελφό τους για 20.000 ευρώ!

Η πανέμορφη ηθοποιός του Βοllywood, Meenakshi Thapar, έχασε τη ζωή της από δύο συναδέλφους της. Η 26χρονη ηθοποιός από την Βομβάη, βρισκόταν σε καλή οικονομική κατάσταση και αυτό ήταν κάτι γνωστό στον περίγυρό της.

Oι τρεις τους επρόκειτο να παίξουν μαζί σε μια ταινία, κι έτσι την κάλεσαν σε ένα ταξίδι στο Νεπάλ. Εκεί την απήγαγαν και ζήτησαν λίτρα 22.056 ευρώ (1.500.000 ρουπίες) από τους γονείς της .

Την προηγούμενη χρονιά είχαν παίξει μαζί σε ένα θρίλερ. Οι δύο άντρες είναι ζευγάρι, και είχαν βάλει στόχο να απαγάγουν την άτυχη κοπέλα μόλις έμαθαν την οικονομική της κατάσταση.

Όταν ειδοποίησαν τη μητέρα της για τα λίτρα, εκείνη έβαλε κάποιο ποσό αλλά φαίνεται πως δεν τους ικανοποίησε. Τους έβαλε 60.000 ρουπίες και όλα δείχνουν ότι αμέσως μετά τη σκότωσαν.

Την στραγγάλισαν και στην συνέχεια την αποκεφάλισαν, έβαλαν το κεφάλι της σε σακούλα και το πέταξαν από το παράθυρο πούλμαν.Το σώμα της βρέθηκε πεταμένο σε δεξαμενή γεμάτη νερό.

Ο 36χρονος Amit Jaiswal και ο σύντροφός του Preeti Surin συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκε η κάρτα sim του κινητού τηλεφώνου της Meenakshi.

Read More

And More