Το TLIFE στην παρουσίαση της σειράς “Με τα παντελόνια κάτω”! Δες ποιοι πήγαν

“Με τα παντελόνια κάτω” ετοιμάζονται να εμφανιστούν οι διάσημες Έλληνες ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στη νέα ελληνική σειρά του Mega που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες. Το TLIFE βρέθηκε στη συνέντευξή Τύπου και την παρουσίαση της σειράς και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό, αλλά και όλο το παρασκήνιο του event.
Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Park στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκαν όλοι οι διάσημοι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν στη νέα πολλά υποσχόμενη σειρά του Mega. Η Νικολέτα Καρρά, η Πηνελόπη Πλάκα, η Πηνελόπη Πιτσούλη, η Φωτεινή Τσακίρη, αλλά και ο Κώστας Βουτσάς ήταν από τους πρώτους που έφθασαν στην εκδήλωση.

/

Ακόμη το “παρών” έδωσαν και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της σειράς ανάμεσά στους οποίους είδαμε τον Ιεροκλή Μηχαηλίδη, την Αριέττα Μουτούση, τον Πυγμαλίων Δαδακαρίδη, τον Μάριο Αθανασίου, την Ιζαμπέλλα Κογεβίνα, τον Ρένο Χαραλαμπίδη, την Μαρία Κωνσταντάκη και πολλούς άλλους.
Η ατμόσφαιρα λίγο πριν την παρουσίαση του πρώτου επεισοδίου ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη με τους πρωταγωνιστές να ανυπομονούν να δουν ολοκληρωμένο το πρώτο επεισόδιο, αλλά και να συζητούν το ιδιαίτερα δύσκολο οικονομικό τοπίο που επικρατεί αυτήν την περίοδο.

/

Τα πηγαδάκια δεν έλειψαν και από εδώ, αλλά και από την προβολή της σειράς. Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης κάθισε δίπλα στην τηλεοπτική του σύζυγο Φωτεινή Τσακίρη και την Νικολέτα Καρρά, ενώ λίγο πιο πίσω ο Μάριος Αθανασίου με τον Πυγμαλιών Δαδακαρίδη και την Μαρία Κωσταντάκη δεν σταμάτησαν να κάνουν αστεία κατά τη διάρκεια της προβολής και να “πειράζουν” τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές.

/

Στις τελευταίες θέσεις, βρέθηκε ο Πέτρος Μπούτος, ο οποίος σφυγμομετρούσε τις αντιδράσεις του κόσμου κατά την παρουσίαση.

/

Τέλος, μόλις ολοκληρώθηκε η προβολή και αφού άκουσαν το πρώτο μεγάλο χειροκρότημα, πόζαραν όλοι μαζί και τα φωτογραφικά φλας πήραν φωτιά.

/

Λίγα λόγια για την υπόθεση της σειράς:
Η ζωή στο Παλατάκι, στο camping που φιλοξενεί “προσωρινά” τα μόνιμα θύματα της κρίσης, δεν είναι εύκολη αλλά σίγουρα μπορεί να γίνει και χειρότερη…
Ο Αντώνης και η Αλίκη που συζούν αλλά δεν είναι παντρεμένοι προσπαθούν να πείσουν τις κόρες τους ότι μπορούν να γίνουν μια ευτυχισμένη λειτουργική οικογένεια, αλλά τα κορίτσια θα κάνουν τα πάντα για να πετύχουν το αντίθετο. Ο ‘Αγγελος προσπαθεί με τη σειρά του να πείσει τον συγκάτοικο του Γιώργο, ότι είναι πλέον καιρός να ξεπεράσει την πρώην του που τον παράτησε πριν από 11 μήνες.
Ο Χρύσανθος και η Υβόννη, οι “ξεπεσμένοι Βαρόνοι” του camping, ετοιμάζονται να πάνε σε έναν γάμο αλλά πρέπει πρώτα να βρουν χρήματα για να βάλουν βενζίνη στο πολυτελές αυτοκίνητό τους.
Τέλος, ο Κώστας κάνει σκηνές ζηλοτυπίας στη Βάσω, που αν και 40 χρόνια παντρεμένοι ακόμα δεν είναι σίγουρος ότι του είναι πιστή.

/

Και μέσα σε όλα αυτά ένας νέος κάτοικος έρχεται στο Παλατάκι. Είναι η Σάντρα μια γοητευτική γιατρός που καταφτάνει με δυο βαλίτσες, δυο ανήλικα παιδιά και ένα μεγάλο μυστικό. Οι κάτοικοι του camping θα την υποδεχτούν με το δικό τους, ιδιαίτερο τρόπο: θα την εκμεταλλευτούν, θα την εκβιάσουν, θα την “λιώσουν” στη δουλειά…
Δες φωτογραφίες:

Κώστας Βουτσάς
/

Πηνελόπη Πλάκα
/

Ιεροκλής Μιχαηλίδης
/

Αριέττα Μουτούση, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Φωτεινή Τσακίρη
/

Γιάννης Στεφόπουλος, Πυγμαλιών Δαδακαρίδης, Μάριος Αθανασίου
/

Πηνελόπη Πλάκα, Ρένος Χαραλαμπίδης
/

Αριέττα Μουτούση
/

Νικολέτα Καρρά
/

Κώστας Βουτσάς, Αριέττα Μουτούση
/

Τα παιδιά της σειράς…
/

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Ιεροκλής Μηχαηλίδης (Αντώνης), Αριέττα Μουτούση (Λίλα), Πηνελόπη Πιτσούλη (Βάσω), Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (Γιώργος), Μάριος Αθανασίου (‘Αγγελος), Ιζαμπέλλα Κογεβίνα (Σάντρα), Φωτεινή Τσακίρη (Αλίκη), Ρένος Χαραλαμπίδης (Χρύσανθος), Νικολέτα Καρρά (Υβόνη), Μαρία Κωνσταντάκη (Νέλλη), Γιάννης Στεφόπουλος (Σεραφείμ), Πηνελόπη Πλάκα (Ειρήνη), Φερνάν Ρομπλό (Ζαν Πιερ), Μαίρη Νέγρη (Νατάσσα), Αντρέας Λαμπρόπουλος (Τάκης), Χιν Γιου Φονγκ (Γιούκι), Θεοδώρα Παπά (Μαρία), Κατερίνα Παππά (‘Αννα) και ο Κώστας Βουτσάς (Κώστας)
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Διασκευή σεναρίου: Βασίλης Σπηλιόπουλος, ‘Αγγελος Χασάπογλου

Read More

And More