Megan Fox: Κόβει ανάσες 4 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της!

Είναι από τις λίγες που έκανε κάποιο καιρό να φωτογραφηθεί και πραγματικά μας έλειψε! Τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, Noah, φωτογραφίζεται με εσώρουχα και το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό!

What

Η φωτογράφηση και η συνέντευξη έγινε για το περιοδικό Esquire και η 26χρονη ηθοποιός μίλησε για όλα! H Megan αποκάλυψε για ποιο λόγο αφαίρεσε από το χέρι της το tattoo με τη Merilyn Monroe: “Η Marilyn, ήταν όπως η Lindsay Lohan. Ήταν μια ηθοποιός που δεν ήταν αξιόπιστη. Είχε όλες τις δυνατότητες του κόσμου, αλλά τις σπατάλησε τζάμπα. Δεν ενδιαφέρομαι ν΄ακολουθήσω αυτά τα βήματα!”

Firing

H Megan μίλησε και για την φήμη του sex symbol και για το πόσο εγκλωβισμένη ένιωθε: “Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι καταλαβαίνουν! Νομίζουν πως επειδή απλά ζούμε εμείς οι stars σε ένα μεγάλο σπίτι και οδηγούμε μια Bentley, η ζωή μας θα πρέπει να είναι η ιδανική. Αυτό που δεν συνειδητοποιούν, είναι πως η φήμη είναι κάτι σαν τον εκφοβισμό στο σχολείο. Απλά αντί για 10 συμμαθητές σου, σε εκφοβίζουν 10 εκατομμύρια άνθρωποι”.

Taking

“Ένιωσα πολύ αδύναμη μέσα σ΄αυτή την εικόνα! Δεν ένιωθα δυνατή. Καταπάτησε κάθε άλλο μέρος της προσωπικότητας μου. Οι άνθρωποι, δεν έβλεπαν τίποτα άλλο σε μένα, παρά μόνο τον sexy εαυτό μου. Αυτό με απαξίωσε. Γιατί δεν ήμουν τίποτα άλλο, παρά μόνο μια εικόνα”.

God-fearing:

Read More

And More