Ε. Μελέτη: “Μπορώ και χωρίς τον έρωτα σε αυτήν τη φάση!”

Για τον έρωτα, τις φήμες που την θέλουν να έχει έρθει πιο κοντά με τον παρτενέρ της από το “Dancing with the stars” Ηλία Λαδά και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη.

“Δεν μου λείπει καθόλου ο μεγάλος έρωτας. Έχω ερωτευτεί και έχω αγαπήσει πάρα πολύ στη ζωή μου και μάλιστα πρόσφατα. Είμαι μια χαρά. Μπορώ και χωρίς τον έρωτα σε αυτήν τη φάση της ζωής μου!”, δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο “ΕΓΩ!”.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Ηλία Λαδά, η ίδια ξεκαθαρίζει πως είναι καλοί φίλοι. “Έχω πολλούς φίλους άντρες και περνάω πολύ καλά μαζί τους. Είναι αλήθεια ότι με τον Ηλία “δέσαμε” πολύ και κάνουμε καλή παρέα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει απαραιτήτως να είμαστε ζευγάρι ή να έχουμε κάποια άλλη σχέση”, είπε.

Τέλος για τα επαγγελματικά της σχέδια, ανέφερε πως δεν γνωρίζει ακόμη αν θα γίνει κάποια αλλαγή στην “Πρωινή Μελέτη” , αλλά η ίδια είναι πολύ ευχαριστημένη από τη συνεργασία της με το STAR. “Την εκπομπή την αγαπώ πολύ. Είναι “παιδί” μας και καταλαβαίνεις ότι είναι το τελευταίο πράγμα που θέλω να αφήσω”, σημείωσε.

Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More