Ε. Μελέτη: Μίλησε για τον νέο της έρωτα!

Για την καινούρια σχέση της, τις διακοπές του καλοκαιριού που θα προσπαθήσει να συνδυάσει με τον νέο της σύντροφο, αλλά και για τον χωρισμό της από τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Ολζιέρσκυ μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά.

Η γνωστή παρουσιάστρια, ρωτήθηκε από τον οικοδεσπότη της εκπομπής, για τις καλοκαιρινές της διακοπές, οι οποίες πολλές φορές στο παρελθόν ήταν πολύ μοναχικές μετά από δική της επιλογή:« “Θα περάσεις δηλαδή και φέτος μόνη σου τις διακοπές σου; Χωρίς κάποιον ερωτικό σύντροφο;” ρώτησε ο Θέμης. “Θα συνδυαστούν όλα κατά έναν τρόπο, αλλά δεν έχω πει ότι θα πάω εκεί από τότε μέχρι τότε και θα κάνουμε αυτό. Θα είναι πιο φλου!”, απάντησε η Ελεονώρα και εξομολογήθηκε πως υπάρχει στη ζωή της ένας καινούριος άνθρωπος:
Μιλώντας για τόν νέο έρωτα που εμφανίστηκε στη ζωή της, η ίδια ανέφερε: “Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει κι αυτό. Στον προγραμματισμό θα πρέπει να συνδυαστεί κι αυτό το κομμάτι, για λίγο… Είναι περίπλοκο! Έχει ούτως ή άλλως γραφτεί μόνο το όνομά του, όχι το επώνυμό του. Δεν έχουν έγκυρες πληροφορίες ακόμα. Δεν είναι γνωστός από τον χώρο. Δεν θέλω ποτέ εγώ τέτοια πράγματα”
Όσον αφορά το χωρισμό της Ελεονώρας με τον Γιάννη Ολζιέρσκυ και το αν είναι έτοιμη να κάνει μια καινούρια σχέση, η γνωστή παρουσιάστρια ξεκαθάρισε ότι η νέα σχέση της είναι ακόμα σε πρώιμη φάση, αλλά θα προσπαθήσει να αφιερώσει λίγο χρόνο σε αυτό το κομμάτι. “Θα αφιερώσω ένα κομμάτι και σε αυτό, αλλά θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα το καλοκαίρι. Γι’ αυτό και δεν έχω πέσει με τα μούτρα. Και είμαι πολύ ειλικρινής και αυτό νομίζω είναι πολύ καλό. Ήδη νομίζω ότι χρονικά είμαι καλά. Μη βλέπεις πότε ανακοινώθηκε ότι χώρισα, αλλά μάθε το πότε χώρισα. Το μάθατε τέλη Φλεβάρη, αλλά είχε γίνει πολύ νωρίτερα. Και η απόφαση ότι οδεύουμε προς τα εκεί είχε παρθεί πολύ νωρίτερα. Ήταν κάτι που το ζυμώσαμε πολύ μέχρι να γίνει… Είναι η πρώτη φορά που θα το πω, αλλά ήμαστε σε μια λανθάνουσα κατάσταση ένα χρόνο και κάτι”, δήλωσε.

Read More

And More