Ε. Μελέτη: Οι δύσκολες στιγμές και το πρόβλημα που την βασανίζει

Δύσκολες στιγμές φαίνεται πως περνά η Ελεονώρα Μελέτη το τελευταίο διάστημα. Η γνωστή παρουσιάστρια εκτός από κάποια μικροπροβλήματα υγείας που είχε αυτήν την περίοδο, φαίνεται πως βασανίζεται και από ένα άλλο θέμα.
Η ίδια έγραψε στο twitter της: “Τραγικό τριήμερο. Τραγικό, Από αυτά που δοκιμάζουν αντοχές, νεύρα, υπομονή… Φοβάμαι”. Όπως επισημαίνει, μάλιστα, άνθρωπος από το στενό της περιβάλλον στο “ΟΚ!”, το θέμα που απασχολεί την Ελεονώρα δεν είναι επαγγελματικό, μιας και τα νούμερα της εκπομπής της έχουν ανέβει αισθητά τον τελευταίο καιρό και οι σχέσεις της με την διοίκηση του καναλιού είναι μια χαρά.
“Σίγουρα έχει ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο καιρό έπειτα από ένα ατύχημα που είχε στο χέρι της κατά την διάρκεια αθλητικής δραστηριότητας”, αναφέρει η ίδια πηγή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πάντως, αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που η νεαρή παρουσιάστρια νιώθει άσχημα αυτό τον καιρό. “Υπάρχει και κάτι ακόμα που την βασανίζει αλλά δεν θέλει να το μοιραστεί με κανέναν. Αν το γνωρίζουν κάποιοι, είναι οι γονείς της ή ο σύντροφός της, τον οποίο θέλει να κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More