Μελίνα Μακρή: «Θέλω γάμο στο Χαϊδάρι με αρνιά και κατσίκια»

Η Μελίνα Μακρή, το κορίτσι των Vegas, δεν αγαπάει τις αλλαγές. Παρόλο που στη δουλειά της της αρέσει να τολμά στην προσωπική της ζωή είναι σταθερή. Εδώ και έξι χρόνια, έχει μια σχέση. Ο φίλος της είναι ηχολήπτης και ζουν μαζί στο Χαλάνδρι. Ασχολείται κι εκείνος με το χώρο της μουσικής, οπότε κατανοεί την κούραση και τις δυσκολίες της δουλειάς. Μιλώντας στο περιοδικό People αναφέρεται στη σχέση της αλλά και στα όνειρά της για τον γάμο της!

Του τραγουδάει στο σπίτι; «Στο σπίτι δεν θα ακούσω μουσική, γιατί παθαίνω overdose! Τραγουδάω, όμως, στο μπάνιο. Στον ελεύθερο χρόνο μας, πηγαίνουμε για φαγητό, βλέπουμε ταινίες και μαγειρεύω. Το καλύτερό μου είναι να καλώ φίλους στο σπίτι και να τους κάνω το τραπέζι. Δεν μου αρέσει να βγαίνω, είμαι σπιτόγατα».

Μετά από έξι χρόνια σχέσης, ο γάμος είναι στα σχέδιά της; «Όχι στα άμεσα, αλλά ο γάμος, η οικογένεια και τα παιδιά είναι σίγουρα σκοπός ζωής».

Μέχρι σήμερα, της έχουν κάνει πρόταση γάμου; «Ναι, όταν ήμουν 18 ετών. Την αρνήθηκα, όμως, γιατί ήμουν πολύ μικρή» παραδέχεται γελώντας.

Πώς έχει φανταστεί το γάμο της; «Σε μια εκκλησία στο Χαϊδάρι, στο μέρος που γεννήθηκα. Θέλω να είναι ένας παραδοσιακός γάμος, όπως ήταν της Πέγκυς Ζήνα, με αρνιά και κατσίκια».

Σε ποια εκπομπή, ακόμα και να την καλούσαν, δεν θα πήγαινε; «Στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, γιατί δεν ασχολούμαι καθόλου με τα πολιτικά».

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More