Η Melissa χορηγός στο Spetses mini Marathon!

Η Melissa ως πρεσβευτής της σωστής διατροφής και της σωματικής άσκησης, ήταν και φέτος για 4η συνεχή χρονιά ένθερμος Χορηγός του Spetses mini Marathon με το μήνυμα «Νίκη είναι η συμμετοχή!».

""

Το Spetses mini Marathon, όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος συγκέντρωσε χιλιάδες αθλητές και επισκέπτες από όλες τις μεριές του πλανήτη. Συμμετέχοντες όλων των ηλικιών είχαν τη δυνατότητα να διαγωνιστούν σε 8 αθλήματα ανάμεσα στα οποία και ο ημιμαραθώνιος των 25 χιλιομέτρων που αποτελεί τον γύρο του νησιού.

""

Η Melissa, με τα αγαπημένα ζυμαρικά των μικρών μακαρονάδων, τα Melissa Pasta Kids, ήταν ο βασικός χορηγός των παιδικών αγώνων κολύμβησης & τρεξίματος. Γιατί είναι ευθύνη όλων μας να μυήσουμε τα παιδιά από μικρή ηλικία στην ευγενή άμιλλα και τον αθλητισμό!

""

Τα Νο1 Ελληνικά ζυμαρικά, Melissa, φρόντισαν για ακόμα μία χρονιά να ενισχύσουν τους αθλητές, δίνοντάς τους την απαραίτητη ενέργεια που προσφέρουν οι υδατάνθρακες, το βράδυ πριν τον μεγάλο αγώνα των 25 χιλιομέτρων! Ενώ όλοι οι επισκέπτες του νησιού, είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν στην πιο γευστική γιορτή.. το Melissa Pasta Night, που έχει γίνει πλέον θεσμός κερδίζοντας τις καρδιές των μικρών & μεγάλων μακαρονάδων!

""

Read More

And More