Ν. Θεοδωρίδου στο TLIFE: Η αλλαγή στο λουκ, η φιλία με την Ε. Μενεγάκη και ο έρωτας!

Είναι στα καλύτερά της και δεν το κρύβει. Η Νατάσα Θεοδωρίδου επιστρέφει δυναμικά με νέο λουκ, νέα δισκογραφική δουλειά και νέα συνεργασία έκπληξη με τον Στέλιο Ρόκκο, τον Κώστα Μαρτάκη και την Θωμαή Απέργη στο Κέντρο Αθηνών.
Λίγο πριν την αποψινή πρεμιέρα της, η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε στο TLIFE για τον γλυκό και δημιουργικό χειμώνα που περιμένει, την αλλαγή στα μαλλιά της, τη φιλία της με την Ελένη Μενεγάκη και τον έρωτα που είναι κινητήριος δύναμη στη ζωή.

Πείτε μας αρχικά δυο λόγια για τη συνεργασία με τον Στέλιο Ρόκκο…
“Είναι πολύ ωραία εδώ. Περνάμε καλά, έχουμε πλάκα, γελάμε και έχουμε διαλέξει πολύ όμορφα τραγούδια που νομίζω ότι ο κόσμος θα τα αγκαλιάσει και θα τα αγαπήσει. Δεν έχουμε άλυτα θέματα στη σκηνή και όλα αυτά οδηγούν σε ένα όμορφο και δημιουργικό χειμώνα”.
Τι θα δούμε φέτος στο Κέντρο Αθηνών;
“Με τον Στέλιο, είμαστε δυο άνθρωποι που αγαπάμε το καλό και την ποιότητα. Ο κόσμος που θα έρθει να μας δει, ξέρει τι θα ακούσει. Ξέρει τι να περιμένει από εμένα και τι από τον Στέλιο και αυτό θα βγάλουμε στη σκηνή”. (Δες εδώ φωτογραφίες και Video από τα backstage της προετοιμασίας για την πρεμιέρα)

Νέο τραγούδι, νέο λουκ, νέα συνεργασία. Σε τι φάση σας πετυχαίνουμε τώρα;
“Πλέον ησυχάσαμε… Η δημιουργική περίοδος ήταν όλους αυτούς τους μήνες που ήμουν στο στούντιο, τραγουδούσα και κάναμε εδώ πρόβες. Τώρα πια έχουν μπει όλα σε μια σειρά και έχουμε αυτήν την αγωνία που βγήκε ο δίσκος και περιμένουμε να ταξιδέψουν τα τραγούδια”.
Στην παρουσίασε του νέου σας άλμπουμ είδαμε πολλούς επώνυμους, όπως η Ελένη Μενεγάκη, που βρέθηκαν στο πλευρό σας για να σας στηρίξουν. Κρατάτε δυνατές φιλίες από το χώρο της showbiz;
“Κρατάω τις φιλίες που θέλω να κρατήσω και επικοινωνία με τους ανθρώπους που αγαπώ. Έχω δίπλα μου αυτούς που αξίζουν για εμένα και που θέλω να είναι μέσα στη ζωή μου. Αυτό, άλλωστε, κάνουν όλοι οι άνθρωποι”.

Το νέο τραγούδι “Ακόμη Σ’ αγαπώ”, που το αφιερώνετε;
“Δεν το αφιερώνω κάπου συγκεκριμένα… Πρέπει να το αφιερώσουμε; (γέλια) Το τραγούδι μιλά για παλιές αγάπες και είπαμε πια όλα νέα! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πει ποτέ “ακόμη σ’ αγαπώ” και δεν νομίζω ότι θα το πω ποτέ”.
Είστε ερωτευμένη;
“Αν είμαι ερωτευμένη ή όχι μετά από τόσα χρόνια, ξέρετε ότι δεν θα το πω ποτέ. Είμαι όμως πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη. Νιώθω ωραία με τους ανθρώπους γύρω μου και με αυτά που κάνω και ναι είμαι μια χαρά!”

Τραγουδάτε, όμως, για τους ερωτευμένους… Τι είναι ο έρωτας για εσάς;
“Για ‘μένα αυτό είναι η ζωή. Η ζωή είναι έρωτας. Είναι να δίνεις και να παίρνεις συναισθήματα. Να γνωρίζεις ανθρώπους, να τους αγαπάς να σε αγαπούν, να παίρνεις και να δίνεις ό,τι καλύτερο μπορείς και ό,τι έχεις. Είναι ένα παιχνίδι που πάντα πρέπει να παίζεις με ωραίους όρους και ωραίους ανθρώπους”.

Πριν λίγες μέρες η Ελένη Μενεγάκη μίλησε και για την αλλαγή στα μαλλιά σας; Πώς και το αποφασίσατε;

“Με την Ελένη κοιτούσαμε διάφορα χρώματα σε μαλλιά για να κάνουμε μια αλλαγή στο λουκ. Εγώ την έκανα τελικά και άλλαξα χρώμα. Ήταν δική μου επιλογή μετά από κάτι που έγινε, αλλά δεν θα πω τι ήταν αυτό. Θα το αφήσω μυστήριο…”
Με βάση τη δύσκολη οικονομική συγκυρία έχουν γίνει αλλαγές και προσαρμογές στις τιμές;
“Αυτό εννοείται… Τα πράγματα και οι τιμές έχουν αλλάξει και έχουμε προσαρμοστεί στην νέα πραγματικότητα γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Δεν το βρίσκω κακό αυτό. Αν μια κοινωνία επιβάλει νέα δεδομένα και νέες συνθήκες πρέπει όλοι οι σοβαροί επαγγελματίες να προσαρμόζονται σε αυτά”.

Δες το video με την αφιέρωση της Νατάσας Θεοδωρίδου στο TLIFE:

Read More

And More