Ελένη Μενεγάκη: Η νέα στάση ζωής και οι προσωπικές φωτογραφίες που μοιράζεται!

Σε μία νέα φάση της ζωής της βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη. Περισσότερο απελευθερωμένη και σίγουρη για τα θέλω της. Δεν διστάζει να μοιράζεται προσωπικές της στιγμές με τον κόσμο αλλά και να κυκλοφορεί ελεύθερα πια με τον σύντροφό της. Τι έχει αλλάξει;

Η παρουσιάστρια κατάφερε να κρατήσει τη σχέση της το πρώτο διάστημα μακριά από τα φώτα. Παρόλο που το κυνηγητό από τους παπαράτσι ήταν καθημερινότητα η ίδια επέλεγε η προσωπική της ζωή με τον Ματέα Παντζόπουλο να παραμένει εντός των τειχών.

Ωστόσο, η Ελένη πουλάει και η επιθυμία του κοινού να μαθαίνει όσο περισσότερα γίνεται για εκείνη είναι ακόρεστη. Η ίδια μυήθηκε στα social media το περασμένο καλοκαίρι και το διαπίστωσε από πρώτο χέρι. Τα μηνύματα που δεχόταν ήταν εκατοντάδες και φρόντισε να ικανοποιεί την περιέργειά τους ανεβάζοντας κάθε τόσο κάποια φωτογραφία ή πληροφορία για το που βρίσκεται.

Κάτι που συνεχίζει να το κάνει και σήμερα, με ακόμα πιο προσωπικές στιγμές! Τα Σαββατοκύριακά της στην Άνδρο γίνονται πρώτη είδηση στο διαδίκτυο καθώς η Ελένη ανεβάζει φωτογραφίες στις οποίες είναι άβαφη, αχτένιστη και χωρίς ρετούς. Με την μαμά της, με τα παιδιά της αλλά και με το Ματέο.

Υπάρχει όμως κι άλλος λόγος που έχει πλέον αποφασίσει να μοιράζεται τη ζωή της και τον είχε εξηγήσει πριν από λίγο καιρό. Για να γλιτώσει από τον κόπο τους φωτογράφους που προσπαθούν να την απαθανατίσουν με κίνδυνο της ζωής τους είχε σχολιάσει η παρουσιάστρια στην εκπομπή της.

Ήταν εκείνο το διάστημα μάλιστα που είχε δείξει έντονα την ενόχλησή της από τους παπαράτσι κυκλοφορώντας με μαντίλια στο κεφάλι, φουλάρια αλλά και σακούλες.

Φαίνεται όμως πως πλέον νιώθει καλά και δεν φοβάται μάλιστα να κυκλοφορήσει ακόμα και σε δημόσιες εξόδους συνοδευόμενη από τον σύντροφό της. Κάτι που στο παρελθόν ήταν αδιανόητο! Είναι όμως πολύ ευτυχισμένη και αυτό που ζει σήμερα δεν το αλλάζει με τίποτα όπως είπε πρόσφατα και η ίδια μέσα από την εκπομπή της σχολιάζοντας μια φωτογραφία της από την εποχή που ήταν περίπου 20 χρονών.

“Κάθε φορά που βλέπω φωτογραφίες από εκείνη την εποχή σκέφτομαι αυτήν την ξεγνοιασιά, αυτό το “ο μήνας έχει 9 και όλα είναι τέλεια”… κάθε φορά λέω “καλά ήταν και τότε!”. Bέβαια, αυτό που ζω σήμερα δεν το αλλάζω αλλά… αυτή η ξεγνοιασιά των 20 χρόνων “δεν υπάρχει”! Mε άδεια τσέπη αλλά όλα ήταν τέλεια! Φανταστικά!”

Δες τις προσωπικές στιγμές που μοιράζεται η Ελένη με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Read More

And More