Τα γιορτινά ψώνια της Ελένης Μενεγάκη στο Μαρούσι!

Η παρουσιάστρια του ”Καφέ με την Ελένη”, την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, αμέσως μετά την εκπομπή της βρέθηκε στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι, όπου έκανε τις αγορές της για την ημέρα της Πρωτοχρονιάς. Λίγες μέρες νωρίτερα, ο 8χρονος γιος της, Άγγελος, την είχε συνοδεύσει στις χριστουγεννιάτικες αγορές της στην Κηφισιά. Αυτή τη φορά, με την παρέα της 6χρονης κόρης της, Λάουρας, περιηγήθηκε σε όλο το εμπορικό κέντρο, χωρίς ίχνος βιασύνης ή άγχους, όπως αναφέρει το περιοδικό ”ΟΚ”. Ύστερα, μάλιστα από δύο ώρες shopping, κάθισαν για φαγητό σε εστιατόριο του εμπορικού κέντρου, από το ποίο αναχώρησαν μετά τις επτά το απόγευμα.

Άνθρωπος που συνάντησε από κοντά την Ελένη Μενεγάκη δήλωσε στο περιοδικό: ”Ήταν πολύ χαλαρή και αφιέρωνε αρκετό χρόνο στις βιτρίνες που την ενδιέφεραν. Στα καταστήματα δε που επέλεξε να επισκεφθεί έμεινε για αρκετή ώρα, δοκιμάζοντας παπούτσια και μπότες και διαλέγοντας δώρα για τα παιδιά και τους φίλους της. Μάλιστα, για αρκετά λεπτά παρέμεινε σε κατάστημα ανδρικής ένδυσης για να αγοράσει δώρα στον αγαπημένο της, Μάκη Παντζόπουλο, και στον αδερφό της, Θοδωρή.”

Η Ελένη, πέρασε την Πρωτοχρονιά μαζί με τα παιδιά της, ενώ ο Γιάννης Λάτσιος παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη, όπου και διασκέδασε σε νυχτερινό κέντρο με τους κολλητούς του, Αντώνη Κανάκη και Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Διάβασε περισσότερα στο ”ΟΚ” που κυκλοφορεί!

Read More

And More