Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Σενάρια για επικείμενο γάμο!

Ο έρωτας του ζευγαριού δεν κρύβεται και η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο φαίνεται πως έχουν βρει το “έτερον ημισύ” τους, ο ένας στο πρόσωπο του άλλου. Μάλιστα οι φήμες τους θέλουν σε λιγότερο από ένα μήνα να ενώνονται με τα δεσμά του γάμου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Hello!”, η γνωστή παρουσίαστρια ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της. Μέχρι στιγμής πάντως καμιά από τις δυο πλευρές δεν έχει μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτό το ζήτημα, καθώς και οι δυο προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τα “σενάρια” όμως θέλουν το γάμο να γίνεται μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα, ή το αργότερο μέσα στο 2011. Η Ελένη Μενεγάκη, άλλωστε, λάμπει από ευτυχία τον τελευταίο καιρό και παρόλο που τα παιδιά της αποτελούν προτεραιότητα στη ζωή της, ο Ματέο έχει καταφέρει να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της. Οι δυο τους φαίνεται πως έχουν βρει τη χρυσή τομή μεταξύ επαγγελματικών υποχρεώσεων και ελεύθερου χρόνου και περνούν αρκετό καιρό μαζι.
Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More