Ε. Μενεγάκη: Δεύτερα, ευτυχισμένα Χριστούγεννα με τον Ματέο!

Η Ελένη Μενεγάκη αναχώρησε την Πέμπτη μαζί με τον σύντροφό της, για άγνωστο προορισμό στο εξωτερικό. Για μία ακόμη χρονιά, η Ελένη επιλέγει να περάσει την ημέρα των Χριστουγέννων με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Πέρυσι, το ζευγάρι είχε περάσει ρομαντικές στιγμές σε ένα παραδοσιακό πέτρινο σπίτι, στο χωριό του επιχειρηματία στα Γιάννενα.

Φέτος, επέλεξαν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για να περάσουν περισσότερο χρόνο οι δυο τους, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Η παρουσιάστρια τακτοποίησε τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις μαγνητοσκοπώντας τις εορταστικές εκπομπές. Μπήκε δηλαδή νωρίτερα στο εορταστικό κλίμα!

Έκανε τα τελευταία χριστουγεννιάτικα ψώνια της κοντά στο σπίτι της στα Μελίσσια και με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία έφτιαξε τις βαλίτσες της.

Λίγο πριν φύγει, είχε την ευκαιρία να περάσει όμορφες οικογενειακές στιγμές αφού επέστρεψε στο σπίτι και ο αγαπημένος της αδερφός Θοδωρής Μισόκαλος. Ο Θοδωρής έχει τρομερή αδυναμία στα ανίψια του και αυτές τις μέρες πέρασε πολλές ώρες παίζοντας μαζί τους. Μάλιστα, έχασε από τον Άγγελο παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια και συγκεκριμένα pro.

Τα παιδιά της θα περάσουν τα Χριστούγεννα μαζί με τον πατέρα τους. Ο Γιάννης Λάτσιος, μετά το διαζύγιο, περνάει τις μέρες αυτές με τον Άγγελο, την Λάουρα και την Βαλέρια, μέχρι την Πρωτοχρονιά που επιστρέφουν στην μαμά τους!

Read More

And More