Ε. Μενεγάκη: Τι είπε για την απόδραση με τον Ματέο στη Θεσσαλονίκη;

Στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο βρέθηκε πριν λίγες μέρες η Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ξεκουράστηκε απολαμβάνοντας τα όμορφα τοπία της συμπρωτεύουσας.
Αν και η ίδια δεν συνηθίζει να μιλά για τα ταξίδια της, αποκάλυψε στην Realnews, ότι βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και για να διασκεδάσει. “Ανέβηκα στη Θεσσαλονίκη όχι μόνο για επαγγελματικούς λόγους, για τους οποίους δεν θέλω ακόμη να πω κάτι – άσχετα αν εσείς τους γνωρίζεται- αλλά και γιατί τρελαίνομαι για τα θαλασσινά. Πέρασα τρεις υπέροχες μέρες τρώγοντας μύδια, στρείδια και ό,τι σαρακοστιανά έχει. Πέρασα super, ξεκουράστηκα και έκανα βόλτες στην παραλία. Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη μαγική”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ενώ για τα επαγγελματικά της ανέφερε πως έχει τριετές συμβόλαιο με τον Alpha που θα το τιμήσει.
Αξίζει να αναφέρουμε, πως εκτός από την Καθαρά Δευτέρα και τα σαρακοστιανά, η Ελένη διασκέδασε και τις τελευταίες μέρες της Αποκριάς, όπου και ντύθηκε “σουλτάνα”. (Δες εδώ φωτογραφίες από τη μεταμφίεσή της).

Η ίδια αφιέρωσε το Σάββατο στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και το βράδυ παρόλο που ήταν κουρασμένη, έδωσε το “παρών” στο πάρτυ μασκέ του ξενοδοχείου της. Την Κυριακή, όμως βρέθηκε στο πλευρό της ο Ματέο Παντζόπουλος, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να ταξιδέψει εξ’ αρχής μαζί της.
Οι δυο τους πέρασαν ήσυχα την Κυριακή τους, ενώ και την Καθαρά Δευτέρα βρέθηκαν μαζί σε μια από τις γνωστές ψαροταβέρνες της περιοχής για να απολαύσουν θαλασσινά και έκαναν τη βόλτα τους στην παραλία.

Την Τρίτη επέστρεψαν στην Αθήνα κάτω από άκρα μυστικότητα με την ίδια πτήση.

Read More

And More