Δύσκολες ώρες για τον Μιχάλη Μενιδιάτη

Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια του Μιχάλη Μενιδιάτη, η οποία βρίσκεται σύσσωμη στο πλευρό του για να τον βοηθήσει με το πρόβλημα υγείας του. Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με βαριάς μορφής πνευμονία και υποβλήθηκε σε ισχυρή φαρμακευτική αγωγή.
Σύμφωνα με την “Espresso”, πριν από δύο εβδομάδες ο Μιχάλης Μενιδιάτης μπήκε εσπευσμένα σε θεραπευτήριο Αθηνών με πολύ υψηλό πυρετό και οι γιατροί διέγνωσαν βαριά μορφής πνευμονίας. Δέκα ολόκληρες μέρες ο τραγουδιστής υποβλήθηκε σε ισχυρή φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Μόλις προχτές επέστρεψε σπίτι του και αναρρώνει.
Από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν κοντά του τα τρία παιδιά του, ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Μενιδιάτης, ο Βαγγέλης και η Μαιρούλα. Ενώ, η σύζυγός του Χρύσα είναι αυτή που δεν σταματά λεπτό να τον στηρίζει. “Ο Μιχάλης συνηθίζει τακτικά να επισκέπτεται τους φίλους του στη Χασιά. Την τελευταία φορά που πήγε κρύωσε και του ανέβηκε πυρετός 39,8. Ευτυχώς πήγαμε έγκαιρα στο νοσοκομείο και προλάβαμε τα χειρότερα”, δήλωσε χαρακτηριστικά η σύζυγός τους γνωστού τραγουδιστή.

Read More

And More