H Mαρία Μενούνος στα γενέθλια στενού της φίλου παρέα με την Μ. Χρουσαλά. Δες φωτογραφίες

Συνεχίζει η Μαρία τις διακοπές της στην Ελλάδα και απολαμβάνει την κάθε στιγμή στη χώρα μας. Εχθές, ήταν μια ξεχωριστή βραδιά όμως για την ίδια και τον στενό της φίλο και συνεργάτη Σωτήρη Κυρανάκο. Μαζί με εκλεκτούς φίλους ο τελευταίος γιόρτασε τα γενέθλιά του σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. Μαζί τους φυσικά και η Μαριέττα Χρουσαλά, αφού οι σχέσεις των δύο γυναικών μοιάζουν να εξελίσσονται σε μια καλή και δυνατή φιλία. Άλλωστε και πριν από μερικές ημέρες οι δύο τους παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρο για το Euro…

/

Η Μαριέττα παρά την εγκυμοσύνη της δείχνει φρέσκια και εκθαμβωτική στο fluo λαχανί φόρεμά της, ενώ η κατάστασή της δεν της απαγορεύει ακόμη να φορέσει ψηλό τακούνι.

/

Σχεδόν ταυτόχρονα έφτασαν οι δύο φίλες στο Ακρωτήρι και πόζαραν στο φωτογραφικό φακό. Άλλωστε ο κοινός τους φίλος και εορταζόμενος, ο Σωτήρης Κυρανάκος, ήταν και η αφορμή να γνωριστούν έναν ακριβώς χρόνο πριν, εδώ στην Αθήνα! Ο Σωτήρης Κυρανάκος, μέλος του τμήματος Εθελοντισμού για τον Μαραθώνια, ήταν ο άνθρωπος που επιμελήθκε τα πάντα για το πάρτι με αφορμή την παρουσία του βιβλίου της Μαρίας Μενούνος “Τhe Every Girl’s Guide to Life”!

Στα γενέθλια παρευρέθηκαν λίγοι και καλοί φίλοι του κ. Κυρανάκου! Ανάμεσά τους και η φετινή Miss Teen USA 2012, η οποία είναι ελληνικής καταγωγής και ονομάζεται Eleana Frangedis!

/

Η σχέση ανάμεσα στην Μαρία και την Μαριέττα είναι στενή και αποτυπώνεται σε κάθε κλικ των φωτογράφων. Μετά την πρώτη τους γνωριμία στην παρουσία του βιβλίου της Μενούνος στην Αθήνα, οι δύο γυναίκες κράτησαν επαφή. Αργότερα η Μαριέττα επισκέφθηκε την Νέα Υόρκη και φιλοξενήθηκε από την Μαρία στο σπίτι της στην Αμερικάνικη Μέκκα του πολιτισμού. Όπως λέγεται μάλιστα ήταν η Μενούνος που βοήθησε την Σταρ Ελλάς να βρει τους κατάλληλους συνεργάτες για την φωτογράφηση της πρώτης της συλλογής από σανδάλια και γυναικεία καλοκαιρινά υποδήματα.

/

Read More

And More