Παιχνίδια στη θάλασσα για τη Μ. Μενούνος και τον αγαπημένο της! Δες φωτογραφίες

Η πανέμορφη Μαρία Μενούνος κατάφερε να κρατήσει τη σχέση της για 13 ολόκληρα χρόνια μακριά από την δημοσιότητα! Πριν από λίγες μέρες όμως αποκαλύφθηκε ο άνθρωπος της ζωής της, όπως τον αποκαλεί η ίδια. Δεν είναι άλλος από τον γοητευτικό παραγωγό, σκηνοθέτη και ηθοποιό Keven Undergaro που συνεργάζεται στενά μαζί της όλα αυτά τα χρόνια.

Η σχέση τους αποκαλύφθηκε πριν από λίγες μέρες στην εκπομπή “Howard Stern Show”, όπου η ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια ήταν προσκεκλημένη. Ο παρουσιαστής του show διακρίνεται για τις αποκαλυπτικές ερωτήσεις του και δεν θα μπορούσε παρά να βγάλει στη φόρα τον κρυφό έρωτά της, ο οποίος μάλιστα βρισκόταν στα παρασκήνια. Ο Keven, ύστερα από πρόσκληση του παρουσιαστή μπήκε στο πλατό και η συζήτηση έγινε ιδιαίτερα πικάντικη!

Ο Keven είναι ο μοιραίος άνθρωπος της ζωής της, αφού αυτός τη βοήθησε πολύ στο να μπει και να εξελιχτεί στον χώρο της αμερικανικής showbiz. Εδώ και πολλά χρόνια ο γοητευτικός και ταλαντούχος άνδρας είναι το δεξί χέρι της σε όλες τις δουλειές της. Οι δύο τους έχουν συστήσει από κοινού τη δική τους εταιρεία παραγωγής εκπομπών και ταινιών, ενώ το 2007 συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία “In the land of Merry Misfits”, η οποία έφερε επίσης τη σφραγίδα του στη σκηνοθεσία και την εκτέλεση της παραγωγής.

Μάλιστα, η Μαρία εκάνε επίσημη δημόσια εμφάνιση μαζί με τον Keven και τους γονείς της κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στην Ελλάδα.

Τι κι αν στην Ελλάδα λέμε “παπούτσι από τον τόπο σου”, φαίνεται πως εκείνη ακολουθεί την καρδιά της! Και τώρα που το δημοσιοποιήσανε δεν έχουν κανένα λόγο να κρύβονται αλλά αντίθετα χαίρονται τον έρωτά τους σε κάθε ευκαιρία.

Δες φωτογραφίες με το υπέροχο κορμί της Μαρίας αλλά και τα παιχνίδια που έκανε με τον αγαπημένο της πρόσφατα στη θάλασσα:

Read More

And More