Μ. Μενούνος: “Θα ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα!”

Για την επίσκεψή της στη χώρας μας, την αγάπη της για την Ελλάδα, το τζατζίκι και τα μεσογειακά μεζεδάκια μίλησε η Μαρία Μενούνος σε συνέντευξή της. Η γνωστή παρουσιάστρια με αυθορμιτισμό και ειλικρίνεια αποκάλυψε πως θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

“Αγαπώ πολύ τη χώρα μου και νιώθω ότι βιώνω έντονα συναισθήματα, κάθε στιγμή που είμαι στην Ελλάδα! Κάποια στιγμή θα ήθελα να πάω και στο χωριό μου, αλλά και να δω το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο περιοδικό “ΕΓΩ!”.
Μιλώντας για το τι της αρέσει να κάνει στη χώρα μας, η ίδια αποκάλυψε τη μεγάλη της αδυναμία στην ελληνική κουζίνα. “Θέλω να τρώω συνέχεια τζατζίκι. Λαυτεύω το ελληνικό φαγητό. Αυτές τις μέρες που βρέθηκα εδώ, πηγαίναμε καθημερινά σε κάποιο ταβερνάκι. Έφυγα νομίζω χοντρούλα από την Ελλάδα, αλλά δεν με πείραξε καθόλου”, σημείωσε.
Όσον αφορά το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή μόνιμα στη χώρα μας, η Μαρία δήλωσε: “Θα ήθελα να επιστρέψω κάποια στιγμή στην Ελλάδα, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό μπορεί να γίνει στο άμεσο μέλλον”, είπε και πρόσθεσε: “Θέλω να κάνω ό,τι μπορώ για την πατρίδα μου. Στην Αμερική έχουν την εντύπωση ότι η Ελλάδα καταστρέφεται”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More