Μ. Μενούνος: “Η Kim Kardasian με στήριξε ενώ ήμασταν απλά γνωστές”

Η Μαρία Μενούνος μίλησε στο περιοδικό “Nitro” για τον σύντροφό της, για τις γυναίκες σταρ που την στήριξαν στο βιβλίο που έγραψε, αλλά και αν θα έκανε ποτέ την ζωή της ριάλιτι!
Για τον σύντροφό της δήλωσε: “Δούλευε και άσε το άστρο σου να κάνει τα υπόλοιπα. Αν δεν έχεις άστρο βρες έναν άγγγελο. Ένα από τα χαϊδευτικά ονόματα που έχω δώσει στον Κέβεν, που είναι ο φορητός μου σκληρός δίσκος. Πολλές φορές βλέπω κάποιον, τον αγκαλιάζω με ενθουσιασμό και όταν επιστρέφω στο σπίτι ο Κέβεν μου λέει “ξέρεις ποιος ήταν αυτός; Έχει προσπαθήσει να σε εκβιάσει για 100.000 δολάρια”. Εγώ δεν θυμάμαι τίποτα. Ο Κέβεν όμως δεν ξεχνά ποτέ.”

Η Μαρία αποκάλυψε ότι όταν εκδόθηκε το βιβλίο της, την στήριξαν αρκετές γυναίκες σταρ που δεν το περίμενε: “Εμείς οι γυναίκες δεν είμαστε ιδιαίτερα πρόθυμες να στηρίξουμε η μία την άλλη, όταν όμως εκδόθηκε το βιβλίο μου, διάφορες σταρ όπως η Heidi Klum, η Jessica Alba, η Rita Wilson άρχισαν να το διαφημίζουν και να με υποστηρίζουν από μόνες τους επειδή τους άρεσε αυτό που έγραψα. Η Kim Kardasian έκανε μια δήλωση την οποία έχω συμπεριλάβει στο οπισθόφυλλο. Έβγαλε φωτογραφίες κρατώντας το βιβλίο, το έβαλε στο μπλογκ της, το έβαλε στο Twitter της και το διαφήμισε σε 9 εκατ. Θαυμαστές της γράφοντας διαρκώς “αγοράστε το βιβλίο της Μαρίας”. Είναι απίστευτο το πόσο με στήριξε ενώ ήμασταν απλά γνωστές.
Τέλος είπε ότι δεν αποκλείεται να κάνει την ζωή της ριάλιτι: “Δεν αποκλείεται. Αυτό όμως που θέλω πάνω από όλα είναι να έχω το δικό μου τοκ σόου στην τηλεόραση. Εκεί θα μπορούσα να συνδυάσω όσα όλα μπορώ να κάνω.”

Read More

And More