Μ. Μενούνος: “Θα ήθελα να ζήσω στην Ελλάδα, όσο δύσκολα κι αν είναι!”

Για τη συμμετοχή της στο “Dancing with the stars”, τις απαιτητικές πρόβες και την επιθυμία της να διαφημίσει τη χώρα μας στο show χορού μίλησε η Μαρία Μενούνος. Η παρουσιάστρια του NBC αποκάλυψε ότι θα ήθελε να ζήσει στην Ελλάδα και σκέφτεται να φορέσει στο καλλίγραμμο κορμί της τα χρώματα της γαλανόλευκης σημαίας για να διαφημίσει τη χώρα μας.
Μιλώντας στον Γιώργο Σατσίδη και το “Πρώτο Θέμα”, η Μαρία δήλωσε χαρακτηριστικά: “Κάνω καθημερινά εξάσκηση για το “Dancing with the stars” και πονάει όλο μου το σώμα. Παρόλο που έκανα πάντα γυμναστική, πιλάτες και γιόγκα, ο χορός είναι ένα “σπορ” πολύ πιο απαιτητικό. Πιστεύω ότι η συμμετοχή μου στο παιχνίδι θα μου χαρίσει ένα εντελώς διαφορετικό σώμα.”

Για την κρίση στην Ελλάδα σημείωσε: “Αισθάνομαι τεράστια θλίψη. Πώς μπορώ να βοηθήσω; Γίνεται να διοργανώσεις διεθνές φιλανθρωπικό event για μια ολόκληρη χώρα;” και πρόσθεσε: “Σκέφτομαι να βγω με μια ελληνική σημαία επάνω μου για να προκαλέσω θετικά σχόλια για τη χώρα. Η δημοσιότητα που έχει η Ελλάδα τον τελευταίο καιρό δεν είναι καθόλου καλή, η εικόνα έχει χαλάσει και είναι στο χέρι μας να την φτιάξουμε. Όλοι μπορούμε να κάνουμε κάτι για να αλλάξει”.
Τι λέει, όμως, για το ενδεχόμενο να της γίνει πρόταση να δουλέψει στην Ελλάδα;
“Θετικά, αν και έχω ακούσει ότι τα πράγματα στα ελληνικά μίντια είναι περίεργα και πολλοί δημοσιογράφοι αναζητούν δουλειά. Καταρχήν θα έπρεπε να βελτιώσω τα ελληνικά μου, τα οποία όταν έρχομαι εδώ τα μιλάω πολύ. Θα ήθελα να ζήσω στην Ελλάδα. Όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα , δεν παύει να είναι η πατρίδα μου που την αγαπώ πολύ και με τα καλά και με τα κακά της!”, είπε
Τέλος, τι μήνυμα στέλνει στους Έλληνες;
“Να είναι θετικοί, δυνατοί και αισιόδοξοι. Να έχουν πάθος και αγάπη για τη χώρα τους και θα έρθουν καλύτερες μέρες”, ανέφερε.

Δες φωτογραφίες από τις τελευταίες πρόβες:

Read More

And More