Ε. Μερκούρη: Μιλά πρώτη φορά στο TLIFE για την άτυχη στιγμή στα Mad VMA!

Πλήθος από σχόλια και δημοσιεύματα προκάλεσε τις προηγούμενες μέρες η είδηση πως η Ειρήνη Μερκούρη βρέθηκε στο κόκκινο χαλί των Mad VMA πόζαρε όλο χάρη, αλλά λίγο αργότερα δεν της επέτρεψαν να μπει στη λαμπερή βραδιά. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε πρώτη φορά για το περιστατικό και όλα όσα έχουν ειπωθεί στο TLIFE δίνοντας τη δική της απάντηση.
“Μέσα στις επόμενες μέρες θέλω να βρεθώ στην Τατιάνα ή στην Ελεονώρα και θα μιλήσω on camera για όλα αυτά που γράφτηκαν για τη βραδιά των Mad. Επειδή εγώ θέλω να μιλάω και ο κόσμος να βλέπει το πρόσωπό μου και να καταλαβαίνει ότι δεν φοβάμαι να πω την αλήθεια μου. Θα ήθελα να βρεθούν και να έρθουν να με αντιμετωπίσουν και εκείνοι που είπαν πως μου “έριξαν πόρτα”. Το αν είχα πρόσκληση ή δεν είχα και το αν μπήκα τελικά στο event και πότε έφυγα θα το πω on camera”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Η ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε πως θα κινηθεί νομικά ενάντια σε όσους προσπάθησαν να θίξουν το όνομα και την υπόληψή της. “Εμένα όλο αυτό με έθιξε και σα προσωπικότητα και ψυχολογικά και επαγγελματικά. Όταν κυκλοφορούν τέτοιοι χαρακτηρισμοί για εμένα που δεν μου ταιριάζουν και δεν ταιριάζουν και στην πορεία μου ως τώρα, με στεναχωρούν και μου δημιουργούν πρόβλημα. Έχω δείξει όλα αυτά τα χρόνια πως μόνο “παρατράγουδο” δεν είμαι.”

Read More

And More