Αυτός ο γιατρός θα κόψει το κεφάλι του ασθενή του και θα το μεταμοσχεύσει σε άλλο σώμα!

Aκούγεται πραγματικά απίστευτο αλλά είναι αληθινό, ανατριαχιαστικό και άκρως εντυπωσιακό! Ο άντρας που βλέπεις στην παραπάνω φωτογραφία με το κοφτερό βλέμμα και το ανθρώπινο κεφάλι στο πιάτο λέγεται Sergio Canavero και ισχυρίζεται πως μπορεί να κάνει μεταμόσχευση κεφαλιού σε άλλο σώμα! Δικαίως λοιπόν του έχουν δώσει το παρατσούκλι “Δόκτωρ Φραγκεστάιν”!

Ο 30χρονος, γενναίος Ρώσος Valery Spiridonov που πάσχει από μια ασθένεια που τον έχει αφήσει παράλυτο, δέχθηκε να γίνει το πειραματόζωο και έσπευσε στην Αμερική να συναντήσει τον Ιταλό νευροχειρουργό που σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, θα του χαρίσει ένα νέο σώμα.

Φυσικά πολλοί είναι αυτοί που αμφισβητούν την προσπάθεια του γιατρού λέγοντας πως η μεταμόσχευση κεφαλιού είναι μια πολύ σύνθετη λειτουργία για να πετύχει και να λειτουργήσει…

Ο 30χρονος από την πλευρά του χαρακτηρίστικε από κάποιους γενναίος και από κάποιους άλλους, τρελός. Προς το παρόν θα συναντήσει τον γιατρό που δηλώνει ότι το 2017 θα είναι σε θέση να κάνει την μεταμόσχευση..


Read More

And More