Αυτό είναι το πολυτελές μέγαρο που μένουν οι λαθρομετανάστες! Δες φωτογραφίες

Το Μέγαρο Υπατία είναι ένα πολυτελέστατο κτίριο στη οδό Ηπείρου και Πατησίων όπου διαμένουν από τα ξημερώματα οι μετανάστες που είχαν καταλάβει τη Νομική.

Βλέποντας τις φωτογραφίες θα καταλάβεις ότι πρόκειται για ένα πολυτελέστατο αρχοντικό στο κέντρο της Αθήνας! Το πρόσφατα ανακαινισμένο Μέγαρο Υπατία, συνολικά 1.240 τετραγωνικών μέτρων και τεσσάρων ορόφων, είναι κτισμένο στις αρχές του 20ου αιώνα από έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων αρχιτεκτόνων, Αλέξανδρο Νικολούδη.

Το κτίριο βρίσκεται απέναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών και αποτελεί ένα από τα ελάχιστα δείγματα της Γαλλικής neobaroque στην Αθήνα. Είναι επίσης πολύ κοντά στην Πλατεία Αιγύπτου, και στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Αντικείμενο του Ινστιτούτου Υπατία είναι η καταγραφή, ανάλυση και ερμηνεία οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών φαινόμενων και γεγονότων με στόχο την εξαγωγή συγκεκριμένων αποτελεσμάτων και εκτιμήσεων.

Όσοι έχουν βρεθεί στο εσωτερικό του κτιρίου κάνουν λόγο για ένα μικρό παλάτι! Το Μέγαρο έχει παραχωρηθεί και για φωτογραφήσεις περιοδικών λόγω των πολυτελέστατων και όμορφων χώρων του!

Ποια είναι η άποψή σου;

Read More

And More