Μητροπάνος – Κότσιρας – Μπάσης: Κάνουν την νυχτερινή διασκέδαση ανδρική υπόθεση!

Ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Δημήτρης Μπάσης έχουν γίνει φίλοι μετά την καλοκαιρινή τους περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Οι φωνές τους είναι αναμφισβήτητα σπουδαίες και ο καθένας ξεχωριστά έχει χαράξει την δική του μοναδική πορεία. Μία πορεία που δίνει την σιγουριά μίας πολύ επιτυχημένης συνεργασίας που θα συνεχιστεί και φέτος το χειμώνα στην πίστα του Κέντρου Αθηνών.

Τρεις άντρες ένωσαν τις φωνές τους για ένα καταπληκτικό πρόγραμμα, το οποίο έχει επιμεληθεί η Μαργαρίτα Μυτιληναίου. “Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες” μας υπόσχονται και πήραμε μία μικρή γεύση στην πρεμιέρα τους αφού το TLIFE ήταν εκεί!

Το κέντρο ήταν γεμάτο από κόσμο. Απρόβλεπτες επιλογές , εκρηκτικές ερμηνείες, συγκίνηση, αυτοσχεδιασμός, πλάκα και πάνω από όλα σεβασμός και αγάπη στη μουσική, στο τραγούδι, στους θεατές ήταν τα στοιχεία που διαμορφώνουν την ατμόσφαιρα του νυχτερινού κέντρου.

Για ακόμη μια φορά ο Δημήτρης Μητροπάνος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό μαζί ενώ το αποκορύφωμα είναι όταν μεφανίζονται στη σκηνή όλοι μαζί!

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα…

Ο Δημήτρης Μητροπάνος – που τα τρία τελευταία χρόνια βιώνει, σε κάθε εμφάνιση του στη σκηνή, την συγκινητική αποθέωση από το κοινό – καταθέτει κάθε φορά την ψυχή του, ερμηνεύοντας την υπερήφανη διαδρομή του τραγουδιού μας και εκφράζοντας το λαϊκό αίσθημα μέσα από τα τραγούδια σπουδαίων συνθετών και στιχουργών με τελευταία την συνεργασία του για πρώτη φορά δισκογραφικά με τον Σταμάτη Κραουνάκη.

Ο Γιάννης Κότσιρας , με ένα αξιοζήλευτο ρεπερτόριο στη ταξιδιάρικη διαδρομή του, ακροβατεί με απόλυτη επιτυχία από το κλασσικό λαϊκό τραγούδι στις σύγχρονες συνθέσεις της μουσικής μας σκηνής διαθέτοντας μία υπέροχη πλαστικότητα φωνής και μία μοναδική μουσικότητα επί σκηνής.

Ο Δημήτρης Μπάσης, άξιος διάδοχος των μεγάλων λαϊκών φωνών, έχει τολμήσει στις ζωντανές του εμφανίσεις να αναμετρηθεί με τραγούδια που σφραγίστηκαν από μύθους του παρελθόντος και δισκογραφικά συνεχίζει δυναμικά με τελευταία την συνεργασία του πρόσφατα σε ολοκληρωμένη δουλειά με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Μαζί τους είναι ακόμα τρεις νέες αξιόλογες τραγουδίστριες, οι Σαββέρια Μαργιολά, Δήμητρα Σταθοπούλου και Φιλοθέη Μωρίκη.

Read More

And More