Ν. Δούνια – Ρ. Τουτουντζή – Κ. Τσιλίδου: Μιλούν για τη συνεργασία τους και τη ζωή τους με τον Μ. Ασλάνη!

Ο Μιχάλης Ασλάνης ανέδειξε πολλά από τα πιο γνωστά μοντέλα της Ελλάδας. Βίκυ Κουλιανού, Μαρίνα Τσιντικίδου, Νόνη Δούνια, Ρέα Τουτουντζή, Κάλλι Τσιλίδου είναι μερικά από τα ονόματα που έχτισαν στο πλευρό του την καριέρα τους.

Πριν λίγα χρόνια με την Εύη Βατίδου, την Ισαβέλλα Δάρα και τη Βίκυ Καγιά

Οι τρεις τελευταίες μίλησαν συγκλονισμένες για τον διάσημο σχεδιαστή.

Η Νόνη Δούνια αποκάλυψε: “Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Δεν έχω να πω τίποτα κακό για τον Μιχάλη Ασλάνη και φαντάζομαι κανένας άνθρωπος δεν έχει να πει κάτι αρνητικό. Ήταν ένας πολύ δοτικός άνθρωπος, έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο. Δεν θέλω να μιλήσω για τη δουλειά αλλά για τον Μιχάλη σαν άνθρωπο. Για μας κλείνει ένα τεράστιο κεφάλαιο. Γιατί κάναμε πολλά πράγματα μαζί του. Είναι κρίμα γιατί ο τρόπος που έφυγε είναι άδικος πολύ.”



Η Ρέα Τουτουντζή:
“Με τον Μιχάλη έχουμε περάσει τη μισή μας ζωή. Έχουμε μεγαλώσει μαζί. Η δικιά μας φουρνιά ξεκινήσε μαζί του. Ήμασταν 19 – 20 χρονών όλες. Κοντά του, μαζί του… Έχω στενοχωρηθεί αφάνταστα. Ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ γλυκός, με φοβερό χιούμορ. Ένα τεράστιο παιδί, ένα μεγάλο παιδί. Επικοινωνία τελευταία δυστυχώς δεν είχα μαζί του. Ό,τι άκουγα κι ό,τι διάβαζα… Θεωρώ ότι είναι πολύ άδικος ο τρόπος που έφυγε… Κρίμα θα μας λείψει πολύ.”

Mε την Κάλλι Τσιλίδου


Κάλλι Τσιλίδου:
“Είχα καιρό να επικοινωνήσω μαζί του. Του χρωστάω τα πάντα του Μιχάλη. Για όσο έχω δουλέψει σε αυτόν τον χώρο του χρωστάω τα πάντα. Ήταν ο πιο σημαντικός μου συνεργάτης, ο πιο σημαντικός άνθρωπος σε αυτή τη δουλειά που έκανα για όσο την έκανα. Έχω σοκαριστεί… Μου ήρθε απότομα.”

Read More

And More