Τα… πολλά πρόσωπα της Τατιάνας! Backstage φωτογραφίες από τα 4 trailer!

Τα δύο από τα τέσσερα trailer Μίλα κυκλοφόρησαν ήδη και πήρατε μια γεύση από το τι σχεδίασαν για φέτος η Τατιάνα και η ομάδα της εκπομπής!

Στο πρώτο, η Τατιάνα εμφανίζεται με πουά φόρεμα, που θυμίζει μόδα δεκαετίας του 1950 και κρατάει ένα κρυστάλλινο ποτήρι με σαμπάνια. Ακούγεται η φωνή του σκηνοθέτη, που την προτρέπει να μιλήσει ελεύθερα. Το πλάνο ανοίγει, η Τατιάνα κάθεται αναπαυτικά σε μια καρέκλα και βλέπουμε τις άσπρες κάλτσες με φουντίτσες και άσπρα λούτρινα λαγουδάκια για παντόφλες. Αφήνει το ποτήρι της σαμπάνιας και πίνει μπύρα από το μπουκάλι. (Δες εδώ το βίντεο)

/

/

/

Στο δεύτερο, βλέπουμε προφίλ την Τατιάνα, όπως την έχουμε συνηθίσει. Μακιγιαρισμένη και κλασικά κομψή. Όταν ο σκηνοθέτης την προτρέπει να μιλήσει ελεύθερα, εκείνη παίρνει θάρρος, γυρίζει το άλλο προφίλ και αποκαλύπτεται μια άλλη Τατιάνα, πολύ έντονα βαμμένη, με πολύχρωμο τατουάζ στο λαιμό και το χέρι, που δείχνει λουλούδια, πεταλούδες και το σύνθημα «Freedom is here». Piercing στη μύτη αλλά και τα νύχια, αυτού του χεριού, πολύ μακριά και κατακόκκινα. Βέβαια αυτό δεν είναι μόνιμο τατουάζ αλλά body painting, που επιμελήθηκαν ο Θάνος και ο Κυριάκος και χρειάστηκαν πάνω από 2 ώρες για να ολοκληρωθεί. (Δες εδώ το βίντεο)

Υπάρχουν όμως ακόμα δύο trailer έκπληξη από τα οποία μπορείς να πάρεις μία γεύση βλέποντας τις backstage φωτογραφίες. Στο ένα από αυτά, η οθόνη ανοίγει και η Τατιάνα εμφανίζεται (μπούστο) με κλασικό ντύσιμο, μαύρο σακάκι, λευκό πουκάμισο και κρατάει ένα στυλό. Ακούγεται η φωνή του σκηνοθέτη, ο οποίος την προτρέπει «μίλα ελεύθερα». Το πλάνο ανοίγει, το αυστηρό ύφος έχει φύγει και βλέπουμε την Τατιάνα ντυμένη με μια ροκ διάθεση (κόκκινη, δερμάτινη μίνι φούστα και άλλο πλάνο με μαύρο κολάν με στρας) και αρχίζει να χορεύει.
/

/

/

Τέλος, στο τέταρτο trailer η Τατιάνα φοράει ένα ροζ μίντι φόρεμα, έχει τα μαλλιά της χτενισμένα σε συντηρητικό κότσο και στέκεται δίπλα σε μια τριώροφη, λαχταριστή ροζ τούρτα. Φαίνεται να της αρέσει πολύ. Ο σκηνοθέτης της φωνάζει δυνατά το όνομα της, εκείνη τρομάζει και ο σκηνοθέτης συνεχίζει «μίλα ελεύθερα». Τότε η Τατιάνα «εκφράζεται» δαγκώνοντας λαίμαργα την τούρτα.
/
/

/

Read More

And More