Philip Seymour Hoffman: Ο σεναριογράφος που βρήκε το πτώμα του δηλώνει εραστής του

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Philip Seymour Hoffman, που συγκλόνισε το Hollywood, ο σεναριογράφος David Bar Katz σοκάρει με τις αποκαλύψεις που κάνει για τη ζωή του ηθοποιού. Εκείνος ήταν ο άνθρωπος που βρήκε το άψυχο σώμα του 46χρονου ηθοποιού. Σήμερα, ομολογεί ότι ήταν εραστές και μάλιστα πέρασαν μαζί την νύχτα πριν πεθάνει. Τον είδε να κάνει ηρωίνη μπροστά του…

Ο σεναριογράφος, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “National Enquirer”, ισχυρίζεται ότι: “ήμασταν εραστές. Είχαμε σχέση. Βέβαια, αν και ήξερα ότι παίρνει ναρκωτικά, δεν είχα καταλάβει πόσο βαρύς ήταν ο εθισμός του. Σχεδιάζαμε μάλιστα να πάμε μαζί στο Super Bowl, και να περάσουμε όμορφα την Κυριακή μας!”

Φίλοι του Hoffman, λένε πως το τελευταίο διάστημα μετά το χωρισμό του από την επί 14 έτη σύντροφο του, Mimi O’ Donnell και μητέρα των παιδιών του, είχε μπερδευτεί ως προς τον σεξουαλικό του προσανατολισμό. Το δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει πως η σύντροφός του γνώριζε το γεγονός ότι ήταν μπερδεμένος και πως αυτός ήταν ο λόγος που τελικά κατέστρεψε τη σχέση τους.

Read More

And More