Mila Kunis: Μπορεί να παίζει γυμνή σε ταινίες αλλά ντρέπεται να μιλά για τον Ashton!

Το κορίτσι του Ashton Kutcher φωτογραφήθηκε για γνωστό περιοδικό και εξέφρασε πόσο δύσκολο της είναι να μιλά για την προσωπική της ζωή!

Η Mila Kunis που ψηφίστηκε ως η πιο sexy γυναίκα εν ζωή και να πετάει τα ρούχα της για τους σωστούς ρόλους αλλά είναι αρκετά ντροπαλή όταν πρόκειται να μιλήσει για την προσωπική της ζωή!

Το αστέρι του “Μαύρου Κύκνου” έκανε μια σέξι φωτογράφιση για το τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Allure, εμπνευσμένη από τον Tom Munro.

Με Marc Jacobs t-shirt
Sixties

Φορώντας ενα αποκαλυπτικό φόρεμα Paco Rabanne με πούλιες κι έχοντας με νάζι το χέρι της στο στόμα, κοίταζε επίμονα τον φωτογραφικό φακό.

Smouldering:

Στη συνέντευξη μίλησε για την ταινία “Friend with benefits” που εμφανίζεται γυμνή και είπε ότι έδειξε μόνο το στήθος της και όχι τα οπίσθιά της… Κάθε φορά θα δείχνει μόνο τη μία πλευρά, δεν θα δίνει έτσι απλόχερα και τα δύο επίμαχα σημεία!

Η πρωταγωνίστρια του Ted (ωραία ταινία, αν δεν την έχεις δει) πριν από τη σχέση της με τον Ashton Kutcher υπήρξε τέσσερα χρόνια μόνη της. Πριν από αυτό ήταν για οχτώ χρόνια με τον πρωταγωνιστή του Home Alone, Macaulay Culkin.

Όταν ρωτήθηκε για τον Ashton Kutcher, είπε πως δεν έχει να κάνει με τον εαυτό της το με ποιον βγαίνει ή έβγαινε, ή ποιοι είναι οι φίλοι της!

Με τον Aston γνωρίζεται εδώ και 17 χρόνια από μια σειρά που έπαιζαν μαζί και τα έφτιαξαν αφού τελείωσε ο γάμος του ηθοποιού με τη Demi Moore, που κράτησε έξι χρόνια.

Read More

And More