Miley Cyrus: Το αναπάντεχο τατουάζ στο εσωτερικών των χειλιών και η νέα πρόκληση για χρήση ναρκωτικών

Η γνωστή άγνωστη στα καλλιτεχνικά εκκεντρικά δρώμενα της μουσικής βιομηχανίας δεν έχει σκοπό να αφήσει τα media και τα social media σε ησυχία ούτε για μία μέρα. Η Miley, που μάλλον οδεύει ολοταχώς προς τον γκρεμό, ξαχαχτύπησε. Αυτή τη φορά με μια φωτογραφία της στο instagram στην οποία μας δείχνει τη διαδικασία παρασκευής ενός τσιγάρου, το οποίο αν και δεν το επισημαίνει δεν είναι φυσικά απλά καπνός. Είναι βέβαια να αναρωτιέται κανείς, τι προσπαθεί να αποδείξει η μικρή Miley με κάτι τέτοιες ενέργειες.

Παράλληλη η ξανθιά τραγουδίστρια μας αποκαλύπτει το απόκρυφο τατουάζ της. Όχι, δεν είναι σε κάποιο πονηρό σημείο – θα μπορούσε να μας το παρουσιάσει και αυτό, αλλά δεν της έχει ακόμη περάσει από το μυαλό – αλλά στο εσωτερικό του κάτω χείλους. Η πρακτική αυτή είναι αρκετά διαδεδομένη, παρά το γεγονός πως είναι επίπονη και φυσικά δεν έχει μόνιμα αποτελέσματα αφού το σάλιο και τα υγρά του στόματος δεν αφήνουν το χτύπημα του τατουάζ να μείνει κάτω από το δέρμα.

/

Η Miley λοιπόν ζωγράφισε ένα θλιμμένο γατί, στα κίτρινα και μας δίπλωσε το χείλος για να το παρουσιάσει και επίσημα. Πώς σου φαίνεται;

/

Read More

And More