Λέχου, Βλαντή και άλλοι celebrities στην πρεμιέρα της Δραγούμη! Δες φωτογραφίες

Μια βραδιά αφιερωμένη στους φίλους και τους θαυμαστές τους πραγματοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας η Ναταλία Δραγούμη και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης. Το διάσημο δίδυμο έκανε επίσημη πρεμιέρα για τη θεατρική παράσταση “Το Μήλο” και ενθουσίασε το κοινό.

Την παράσταση είδαν πολλοί Έλληνες celebrities από τον καλλιτεχνικό χώρο και την τηλεόραση. Ανάμεσά τους ήταν η Κατερίνα Λέχου, η Νόνη Δούνια, η τηλεοπτική σύντροφος του Θανάση Τσαλνταμπάσης στη σειρά “Πίσω στο σπίτι” Τζένη Θεωνά, η Παναγιώτα Βλαντή, η Χριστίνα Παππά, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Αγγελική Δαλιάνη με τον Μάνο Παπαγιάννη και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για το έργο:
Ο Γιάννης (Θανάσης Τσαλταμπάσης) είναι δημόσιος υπάλληλος και θα είναι ευχαριστημένος αν γίνει υποδιευθυντής σε δεκαπέντε χρόνια. Η Σοφία (Ναταλία Δραγούμη) είναι φιλόδοξο στέλεχος καναλιού και θέλει να γίνει διευθύντρια αν όχι καναλάρχις…χτες!

Ο Γιάννης αναζητεί μια γυναίκα που δεν την ενδιαφέρουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του άντρα, ούτε το σπίτι ούτε το αυτοκίνητό του, και δεν “γράφει” στο κούτελο “είμαι απελπισμένη γιατί πάτησα τα 30, παντρέψου με”! Η Σοφία θέλει ο άντρας της να είναι καθαρόαιμο αρσενικό, ψηλός, ωραίος, γυμνασμένος, πλούσιος, δυναμικός, μα πάνω από όλα, τρελά ερωτευμένος μαζί της, αφοσιωμένος σαν σκλάβος στην κυρία του…

Δες φωτογραφίες από τις διάσημες περουσίες που βρέθηκαν στην πρεμιέρα:


Τζένη Θεωνά και Ναταλία Δραγούμη


Οι πρωταγωνιστές της παράστασης με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!


Η Ναταλία Δραγούμη με τον Θανάση Τσαλνταμπάση


Θανάσης Τσαλνταμπάσης, Χριστίνα Παππά, Ναταλία Δραγούμη, Γιώργος Βάλαρης


Οι πρωταγωνιστές με την Αγγελική Δαλιάνη και τον Μάνο Παπαγιάννη


Στην παράσταση βρέθηκαν ο Κώστας Κρομμύδας, ο Γιάννης Αϊβάζης και ο Χάρης Μαυρουδής


Στην πρεμιέρα βρέθηκε ο Κώστας Φραγκολιάς, και η Τίνα Σακελλάριου


Το “παρών” έδωσε και η Παναγιώτα Βλαντή


Ναταλία Δραγούμη


Σκηνή από την παράσταση


Οι πρωταγωνιστές εν δράση!

Read More

And More