Fashion show με επώνυμους καλεσμένους για τους Miro! Φωτογραφίες

Το φθινόπωρο υποδέχτηκαν με τον πιο fashion τρόπο οι Miro! Το γνωστό δίδυμο των σχεδιαστών που έχει συνεργαστεί με πολλούς επώνυμους Έλληνες παρουσίασε τη νέα του collection και μας έβαλε σε “βροχερό” κλίμα.

Δέσποινα Βανδή, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, Τάμτα
“La pluie” ή αλλιώς “η βροχή” ήταν ο τίτλος που έδωσαν στη φετινή collection και γέμισαν το Bus Garage (ο χώρος που έγινε το event) στην Ερμού με ομπρέλες.

Ένα λεωφορείο ήταν σταθμευμένο στην άκρη της πασαρέλας. Οι celebrities φορώντας δημιουργίες Miro κάθονταν και στις δυο πλευρές της. Το τοπίο ομιχλώδες και ατμοσφαιρικό… Η απαλή μουσική να παίζει στο background και ξαφνικά… από το λεωφορείο άρχισαν να κατεβαίνουν τα μοντέλα κρατώντας στα χέρια τους μεγάλες μαύρες ομπρέλες.

Ενθουσιασμένες οι επώνυμες κυρίες που βρέθηκαν εκεί είδαν την πασαρέλα και χάρισαν το χειροκρότημα τους στους δυο δημιουργούς. Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν εκεί, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE εντόπισε την Δέσποινα Βανδή που ξεχώρισε με το μαύρο καπέλο, την Τάμτα, την Σίσσυ Φειδά, την Ντορέττα Παπαδημητρίου, τον Λάκη Γαβαλά, τον Μύρωνα Στρατή, τον Κώστα Μαρτάκη και πολλούς ακόμη.

Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, Δέσποινα Βανδή, Miro

Δες φωτογραφίες:

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Δέσποινα Βανδή

Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, Δέσποινα Βανδή

Μαστρόκαλος Δημήτρης, Σίσσυ Φειδά

Δέσποινα Καμπούρη

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τάμτα

Έλενα Παπαβασιλείου

Κώστας Μαρτάκης

Λάκης Γαβαλάς

Μύρωνας Στρατής

Θωμαή Απέργη

Λυδία Παπαΐωάννου

Χριστίνα Πολίτη

Στέλλα Καλλή

Vegas

Miro

Ιωάννα Μπούκη, Miro, Σταματίνα Τσιμτσιλή

Κώστας Μαρτάκης, Χριστίνα Πολίτη, Θωμαή Απέργη

Read More

And More