Mεγάλωνε μέσα της το παιδί μιας άλλης μητέρας!

H Carolyn ήταν τρισευτυχισμένη όταν πληροφορήθηκε πως οι εξωσωματικές γονιμοποιήσεις της, έπιασαν τόπο κι έμεινε για τέταρτη φορά έγκυος. Όλα όμως, ανατράπηκαν και η χαρά της πάγωσε, σύμφωνα με την Daily Mail, όταν το νεογέννητο μωρό που μεγάλωνε μέσα της, ήταν άλλων γονιών.

Παρά το γεγονός ότι ο Sean (οικονομικός σύμβουλος) και η Carolyn (πρώην δασκάλα), απέκτησαν τα δυο πρώτα τους παιδιά, Drew και Ryan λίγο μετά τον γάμο τους, στη συνέχεια, προσπαθούσαν μέσω εξωσωματικής γονιμοποιήσης για 9 χρόνια ν’ αποκτήσουν ακόμα ένα. Τελικά τα κατέφεραν και στη ζωή τους ήρθε το 2008 η Mary Kate. Την επόμενη χρονιά, που η Carolyn γινόταν 40, αποφάσισαν να προσπαθήσουν γι’ ακόμα ένα…

Δυστυχώς όμως, κατά τη διάρκεια της τεχνητής γονιμοποίησης, χορηγήθηκαν στην Carolyn λάνθασμένα – ”ξένα” ωάρια, με αποτέλεσμα να κυοφορεί το έμβρυο κάποιων άλλων -γενετικά- γονιών. Όταν, λίγο αργότερα, η οικογένεια Savage ενημερώθηκε για το ιατρικό λάθος, δεν επέλεξε να ”ρίξει” το μωρό. Όπως είπε η εγκυμονούσα: ”Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω έκτρωση! Δεν θα μπορούσα ποτέ ν’ αρνηθώ ένα μωράκι που κυοφορώ, μόνο και μόνο επειδή δεν είναι δικό μου!”

Και συνέχισε: ”Το μωρό αυτό, μπορεί ν’ αποκτούσε ζωή, μόνο και μόνο επειδή εγώ αποφάσισα να το κρατήσω και να του δώσω ζωή, αλλά ηθικά, δεν θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την επιμέλειά του. Αυτό που συνέβη δεν ήταν λάθος του άλλου ζευγαριού. Αν εκείνοι βρίσκονταν στη θέση μας, θα θέλαμε κι εμείς να πράξουν το σωστό…”

Έτσι κι έγινε… Η Carolyn παρόλο που είχε το μωράκι για 9 ολόκληρους μήνες μέσα της και είχε δεθεί μαζί του, μόλις το γέννησε, το παρέδωσε στους πραγματικούς του γονείς. Την Shannon και τον Paul Morell, που αμέσως μετά την γέννησή του το πήραν από το νοσοκομείο και μέχρι σήμερα το φροντίζουν σαν τα μάτια τους.

Η Carolyn την ημέρα που γεννήθηκε ο μικρός… έμεινε μόνο 45 λεπτά μαζί του, τράβηξε αναμνηστικές φωτογραφίες και κατάφερε αργότερα, να συμφιλιωθεί με την ”απώλειά” του.

Read More

And More