Ο Δ. Μητροπάνος παρουσίασε το νέο του άλμπουμ! Δες φωτογραφίες

Σε έναν αθηναϊκό κατάφυτο κήπο παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης η νέα δισκογραφική συνεργασία του Σταμάτη Κραουνάκη με το Δημήτρη Μητροπάνο και με συνοδοιπόρους το Μάνο Ελευθερίου, τη Λίνα Νικολακοπούλου και το Λάκη Λαζόπουλο.

Ο γνωστός Έλληνας ερμηνευτή μετά από δυο χρόνια δισκογραφικής απουσίας επιστρέφει δυναμικά με ένα νέο άλμπουμ που “μιλά” κατ’ ευθείαν στην καρδιά. Ο Δημήτρης Μητροπάνος, πιο ομιλητικός από ποτέ, εξέφρασε την πάγια θέση του ότι “εν αρχήν” πάντα είναι οι δημιουργοί, χωρίς αυτούς δεν υπάρχει το τραγούδι και συνέχισε διηγούμενος αξέχαστες στιγμές στο στούντιο, στιγμές χαράς, στιγμές συγκίνησης, στιγμές δημιουργικής έξαρσης.
Στην απρουσίαση βρέθηκαν πολλοί φίλοι και συνεργάτες του. Ανάμεσά τους ήταν ο Μάνος Ελευθερίου, Λούκας Γιώρκας, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Δημήτρης Μπάσης και πολλοί άλλοι.
Το νέο άλμπουμ περιλαμβάνει 14 νέα τραγούδια σε μια ιστορική στιγμή του τόπου μας, ποτισμένα από την Ελλάδα του σήμερα, 14 μικρές ιστορίες μιας καθημερινότητας που συνεχώς αλλάζει, τρομάζει αλλά ταυτόχρονα μας ενώνει και μας ισχυροποιεί… Το νέο άλμπουμ ονομάζεται “Είμαστε εδώ!” και αποτελεί μια από τις κορυφαίες συνεργασίες της χρονιάς!
Δες φωτογραφίες:


Σταμάτης Κραουνάκης, Δημήτρης Μπάσης, Δημήτρης Μητροπάνος


Με τον Λούκα Γιώρκα


Μητροπάνος, Ελευθερίου, Κραουνάκης


Στην παρουσίασε του άλμπουμ


Σταμάτης Κραουνάκης και Δημήτρης Μητροπάνος

Read More

And More