Το TLIFE στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Βεάκειο!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επανήλθε δυναμικά με ένα ξεχωριστό live στο Βεάκειο θέατρο ύστερα από μία πολύ δημιουργική καλλιτεχνική περίοδο. Όσοι βρέθηκαν εκεί χθες το βράδυ απόλαυσαν έναν από τους σημαντικότερους συνθέτες – τραγουδιστές της εποχής μας, με καινούρια μπάντα και ανανεωμένη διάθεση, σε ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.

Ο τραγουδιστής με πολύ κέφι και όρεξη ταξίδεψε τους θεατές από τις παλιές, αγαπημένες επιτυχίες μέχρι το σήμερα και το καινούριο του Άλμπουμ “Η Αγάπη δυναμώνει”.

Μαζί του ήταν δύο νέοι και πολύ ταλαντούχοι ερμηνευτές, ο Βασίλης Αξιώτηςκαι η νεαρή Άννα Μαρία Μπιλίδα. Τη δυνατή ομάδα της συναυλίας συμπλήρωσε η ορχήστρα, την οποία αποτελούν οι: Σόλων Αποστολάκης (πλήκτρα), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Χρήστος Γκάτσος (ηλεκτρική κιθάρα) και Aριέτα Σαϊτά (βιολί).

Το TLIFE φυσικά ήταν εκεί για να σου μεταφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την περιήγηση στη μουσική διαδρομή του Μιχάλη και την μουσική συνάντηση χάρισε ενέργεια, αισιοδοξία, κέφι και… συναίσθημα.

Δες φωτογραφίες!

Επιμέλεια κειμένου: Άρτεμις Θύμιου

Read More

And More