Δ. Μοιραράκη: Η ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο και το πρόβλημα υγείας του συζύγου της

Δύσκολες και αρκετά κουραστικές ήταν οι τελευταίες μέρες για την Δέσποινα Μοιραράκη. Η “βασίλισσα των χαλιών” που βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για τη χειμερινή περίοδο, ταξίδευε για δουλειές και αναγκάστηκε να περάσει ολόκληρο το βράδυ στο αεροδρόμιο, εξαιτίας της κακοκαιρίας.
Ένα τεχνικό πρόβλημα και τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα την ανάγκασαν να μείνει όλο το βράδυ της Τρίτης στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης μαζί με δεκάδες άλλους επιβάτες που ταξίδευαν με την ίδια πτήση. Η Δέσποινα Μοιραράκη, μάλιστα, ταξίδευε μόνη της, αφού ο σύζυγός της Γιάννης Κοντούλης είχε ένα μικρό ατύχημα και έμεινε σπίτι.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Δέσποινα Μοιραράκη ήταν ιδιαίτερα αγχωμένη αυτές τις μέρες, καθώς ο σύζυγός της χτύπησε το πόδι του και έπρεπε να μείνει για λίγο σπίτι και να ξεκουραστεί. Αυτός είναι και ο λόγος που εκείνη ταξίδεψε μόνη για δουλειές ως την Τεχεράνη.

/

Όπως φαίνεται, όμως, δεν είχε υπολογίσει την ταλαιπωρία που την περίμενε. Η πτήση της για Ελλάδα είχε ανταπόκριση στην Φρανκφούρτη, όπου έπρεπε να αλλάξει αεροπλάνο. Αν και ήταν να φύγει στις 21:30, αρχικά είχε ένα τέταρτο καθυστέρηση και λίγο αργότερα, οι επιβάτες του αεροπλάνου ενημερώθηκαν πως έπρεπε να αποβιβαστούν, λόγω τεχνικού προβλήματος. Η βλάβη αποκαταστάθηκε στις 23:00, αλλά τότε ήταν πολύ αργά για να πραγματοποιηθεί πτήση, λόγω των καιρικών συνθηκών.
Έτσι, η γνωστή επιχειρηματίας αναγκάστηκε να μείνει στο αεροδρόμιο ως το πρωί στις 7:30 όπου πήρε την πρώτη πτήση για Ελλάδα. Η ταλαιπωρία της, όμως, ήταν μεγάλη, καθώς η αεροπορική εταιρεία δεν τους πήγε σε ξενοδοχείο και κοιμήθηκαν στις καρέκλες του αεροδρομίου. Ψύχραιμη και χαλαρή, η κα Μοιραράκη δεν σταμάτησε να λέει πως “συμβαίνουν αυτά”.
/
Η ίδια, μάλιστα, δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου για την ταλαιπωρία, καθώς ταξιδεύει συχνά και έχει πέσει πολλές φορές πάνω σε καθυστερήσεις, αλλά δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της που έμεινε όλο το βράδυ στο αεροδρόμιο. Κατά τη διάρκεια της νύχτας μιλούσε στο τηλέφωνο και με τον σύζυγό της, για να τον ενημερώσει αλλά και να μάθει αν ήταν καλύτερα το πόδι του.
Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα!
ρεπορτάζ: Άρτεμις Θύμιου

Read More

And More