Παντρεύτηκε σήμερα ο γιος της Καρολίνας του Μονακό

Το μικρό πριγκιπάτο στη νοτιοανατολική άκρη της Γαλλίας φόρεσε και πάλι τα γιορτινά του. Ο λόγος; Μα φυσικά ο γάμος του Andrea Casiraghi, πρωτότοκου γιου της Carolina, με την εκλεκτή της καρδιάς του Tatiana Santo Domingo. Ο γάμος έλαβε χώρα σήμερα στο Μονακό και ήταν όσο λαμπρός φαντάζεσαι παρόλο που ήταν πολιτικός.

Καιρός του ήταν του Andrea να το αποκαταστήσει το κορίτσι και να πω την αλήθεια απορώ πως τα δυσκοίλια πρωτόκολλα των γαλαζοαίματων δεν τον ανάγκασαν να το κάνει πολύ νωρίτερα. Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 8 χρόνια, αρραβωνιασμένοι εδώ και κάτι παραπάνω από ένα χρόνο και κρατούν στην αγκαλιά τους ήδη τον πρωτότοκο γιο τους. Είναι να απορεί κανείς πως το μυστήριο δεν συνέβη νωρίτερα. Τώρα που έγινε η αρχή πάντως, θα ακολουθήσει και θρησκευτικός!

/

Φωτό: Περιδικό Hello (UK)

Τα τέκνα όμως της Carolina είναι παιδιά που αγαπούν με την ψυχή τους και από ότι φαίνεται θα ακολουθήσουν γρήγορα τα βήματα του μεγάλου τους αδερφού. Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Hello, τόσο Charlotte – η οποία φημολογείται μάλιστα πως είναι και έγκυος – όσο και ο νεαρός Pierre έχουν σταθερή σχέση εδώ και χρόνια και επιθυμούν σύντομα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

H παρακάτω φωτογραφία είναι την προηγούμενη του γάμου, στο γιοτ της Carolina. Η Tatiana είναι περιστοιχισμένη από τις αγαπημένες τις φίλες, οι οποίες φορούν όλες λευκά δαντελένια φορέματα και λουλούδια στα μαλλιά. Φαίνεται πως η γιορτή για τους γάμους τους έχει ξεκινήσει ήδη για τα καλά. Ανατριχιαστική λεπτομέρεια; Η Tatiana κρατά στην αγκαλιά το… “πριγκιπικό” τετράποδο που έχουμε παρατηρήσει πολλές φορές στα χέρια του πρίγκιπα Andres, ενώ η φουσκωμένη κοιλιά της Charlotte, αδερφής του Andrea (πρώτη από τα αριστερά στην πρώτη σειρά) φαίνεται ξεκάθαρα πια κάτω από τα ρούχα.


Φωτό: Noor Fares (Πηγή Parismatch)

Read More

And More