Μόνικα: Ναυάγησε στη Σέριφο και έφτασε κολυμπώντας στη Τζια!

Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε η γνωστή τραγουδίστρια Μόνικα το Σάββατο το βράδυ. Το φουσκωτό σκάφος στο οποίο επέβαινε με τον σύντροφό της κι τρία άτομα ακόμη έπιασε φωτιά και ναυάγησαν μεσοπέλαγα.

Ο γνωστός εφοπλιστής και η νεαρή τραγουδίστρια έκαναν εξόρμηση από τη Σέριφο στο Λαγονήσι με την παρέα τους. Κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα, λίγο έξω από το νησί είδαν τις φλόγες και το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να βουτήξουν στη θάλασσα.

Τα τρία άτομα της παρέας, όπως ανέφερε η “Μεσημεριανή Μελέτη”, εντοπίστηκαν λίγες ώρες αργότερα από ένα ελικόπτερο τύπου Super Puma, όπου και τους περισυνέλεξε ανοιχτά της Σερίφου ενώ το ζευγάρι αγνοούνταν. Ωστόσο, η Μόνικα και ο αγαπημένος της κατάφεραν και κολύμπησαν μέχρι τη Τζιά, όπου τους βοήθησε ένας ντόπιος να βγουν στη στεριά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso” ένα πρόβλημα στη μηχανή του φουσκωτού, προκάλεσε έκρηξη και ανάγκασε το πλήρωμα να βουτήξει στη θάλασσα για να σωθεί. Μιλώντας για το περιστατικό, ο πατέρας της τραγουδίστριας αποκάλυψε ότι το παιδί του, αλλά και οι φίλοι της σώθηκαν από θαύμα. “Τα παιδιά έζησαν μια απίστευτη περιπέτεια. Η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη… Τρελαθήκαμε από την αγωνία. Η Μόνικα ήταν ταλαιπωρημένη, αλλά από τα λίγα που μας είπε κατάλαβα πως σώθηκαν από θαύμα”, ανέφερε ο κ. Νίκος Χριστοδούλου.

Read More

And More