Η Demi προσπαθεί να πάρει ενέργεια, ενώ ο Kutcher μπλέκει σε νέο σκάνδαλο!

Η σταρ του Xόλιγουντ Demi Μoore μετά το χωρισμό της και το σκάνδαλο που ξέσπασε με την απιστία του συζύγου της Ashton Kutcher συνεχίζει να χάνει πολύ βαρός, παρόλο που προσπαθεί να το κρύψει επιμελώς.
Μετά τις φωτογραφίες από την πρεμιέρα της νέας της ταινίας, όπου η Demi είχε μείνει σκιά του εαυτού της, η γνωστή ηθοποιός φαίνεται πως αναζητά τρόπους για να αποκτήσει ενέργεια μέσα από τη διατροφή της. Ο φωτογραφικός φακός της “Daily Mail” την απαθανάτισε σε δρόμο του Beverly Hills φανερά αδυνατισμένη να κρατάει στο χέρι της αναψυκτικό που δίνει ενέργεια.

Εκτός απο την απώλεια βάρους, όμως, τα ροζ σκάναδαλα του συζύγου της έχουν αλλαξεί τελείως και τη συμπεριφορά της. Πρόσφατα, μάλιστα, η ίδια επιτέθηκε σε φωτογράφο που εργάζεται στο X17 προσπαθώντας να του πάρει την κάμερα.
Κι ενώ η πασίγνωστη ηθοποιός προσπαθεί να πάρει ενέργεια και να βρεί τις ισορροπίες της, ο Ashton Κutcher μπλέκει σε καινούριο σκάνδαλο, εξαιτίας ενός φίλου του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ένα σχόλιο του γνωστού ηθοποιού στον προπονητή Joe Paterno, που εμπλέκεται σε θέμα με κακοποίηση μαθήτριας οδήγησε στο να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων.

Δες φωτογραφίες της Demi Moore:

Read More

And More